PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Do tej pory to Isaac był głównym wrogiem Dexa jednak po jego śmierci kto stanie się nemezis?
Podpalacz? Może George?

ocenił(a) serial na 9
kilek1

Żałuję że Sirko zginął. Ten aktor stworzył świetną postać, oczywiście scenarzyści również. Moim zdaniem to był najfajniejszy, najciekawszy przeciwnik Dexa od czasu Doaksa.

ocenił(a) serial na 9
kilek1

Ja się zastanawiam, co się stanie z tym typkiem, który zabił Sirko.

Dexterka_Morgan

Na pewno jego postać się rozwinie.. Chociaż niezbyt dużo odcinków serii zostało

ocenił(a) serial na 8
kasia4281

Ten koleś ma głeboko w d*** Dextera, raczej tu bedzie konforntacja z Quinnem tej osoby, a kto wrogiem Dextera? Pewnie podpalacz

martin123154

Nie wnikam w to gdzie ma Dextera skoro już o tym mowa ale postać i tak może się rozwinąć jeżeli wiadome jest co to znaczy :):):) pozdrawiam..

użytkownik usunięty
martin123154

Jak Quinn ma zginać to mnie to zwisa i powiewa, obawiam się, że jednak to nie on zginie tylko Angel, przez wszystkie sezony wytworzył wokół siebie atmosferę takiego miłego przyjaciela wszystkich naszych znajomych z wydziału. Pewnie zginie bo oczywiście bo właśnie od Queena dostał kasę za łapówkę. Wiem, że to będzie okrutne, ale inaczej ten sezon będzie nudny.

użytkownik usunięty
kilek1

To jest żenua, że Isaac zginął 3 odcinki przed końcem, wiedziałem, że Hanna nie umrze bo by dali do tego ponury muzyczny podkład, a poza tym Deb wkurzyła się jak zbadała jej puls/tętno(mam to gdzieś czy się pomyliłem).

No niestety - to bardzo kiepskie rozwiązanie.Teraz La Guerta musi dorzucić coś ekstra bo będzie lipa gorsza od 6 sezonu. No dobra, ten nie może być już gorszy od 6, w końcu Deb poznała prawdę o Dex'ie.