PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Ok a więc już wiadomo że Laguerta prawdopodobnie w finałowym odcinku dojdzie do tego że Dexter jest seryjnym mordercą, jak myślicie jak to się zakończy?
Jedynie rozwiązanie tu widze to zabicie Laguerty przez Dextera, nikt poza nią o tym nie wie, a nie jednak wie pare osób więc co? Laguerta przeżyje, dexter też, jakie tu są
powiązania? Jak to się zakończy, przeglądałem mnóstwo spoilerów ale nic konkretnego...

ocenił(a) serial na 9
forii

Według mnie Laguerta odpuści ten trop i już

ocenił(a) serial na 9
fllaczek

To by było megaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa żałosne

użytkownik usunięty
forii

W sezonie 2 Doakes wpadł na trop Dexa, ten nie mógł go zabić, wyręczyła go Lila.
A teraz LaGuerta wpadnie na trop Dexa, ten nie będzie mógł jej zabić ale wyręczy go Hannah :D

ocenił(a) serial na 9

Dlaczego nie będzie mógł zabić ? 1 pkt w jego kodeksie to nie daj się złapać :p Czyli teoretycznie będzie mógł :p

użytkownik usunięty
fllaczek

Móc a chcieć to co innego ;)
Kodeks wciąż jest jednak dosyć ważny. Wydaje mi się, że nie weźmie jej tak po prostu na stół, ale niee wiem nie będę gdybał, niech scenarzyści mnie zaskoczą :)

ocenił(a) serial na 10

Hmm, tak sobie myśle, ogólnie w całym serialu było mnóstwo wątków miłosnych z Dexterem, wyszło na to że Hannah jest tą jedyną.
Więc mam taką wizje że Dexter przeżyje i razem z Hannah będą sobie żyli.
Tak myślę, sam Michael C. Hall powiedział że sezon 7 zakończy się "MROCZNIE" więc hmm...
upozorowanie samobójstwa ?
Podobno ma być impreza sylwestrowa na rozpoczęcie nowego roku - mroczne by było wysadzenie wszystkich wraz z Laguerta itd.
zwykła ucieczka oznaczała by to że dexter jest winny więc nie może on od tak uciec. Jakoś sprawe musi rozwiązać.
Dowiemy się

ocenił(a) serial na 9
forii

A to nie było tak, że Hall powiedział, że w Dexterze nie będzie happy end'u ? I nie chodzi tu tylko o 7 sezon.

A mnie się wydaję, że Matthews WIE o Dexterze i o jego 'zawodzie'. Jednak przymknie oko, ze względu na Harrego i będzie wolał odzyskać stołek i wyeliminować LaGuertę jako kapitana.

ocenił(a) serial na 10
xRollz

Kurde masz rację, własnie sobie poczytałem o Matthewsie i zobaczcie co przeczytałem:
http://dexter.wikia.com/wiki/Thomas_Matthews

Tom Matthews is one of Harry Morgan's closest friends, having known him for years on the force and have respect for each other that is unrivaled. Tom was the last man to speak with Harry while he was alive, a day before his suicide and was given the duty of watching over Harry's children.

Możliwe że Harry ojciec Dextera przed śmiercią powiedział Tom Matthewsowi o Dexterze i ten ma go kryć !!

ocenił(a) serial na 9
forii

Tak, ma go kryć i dlatego w ostatnim odcinku naprowadził LaGuertę na nowe tropy. Przecież to żadnej logiki nie ma...

ocenił(a) serial na 9
forii

A skąd założenie, że ma się upiec? Ten wątek jest raczej po to, żeby Dexterowi się nie upiekło. No bo ile można wałkować wątek, że Dexter dzięki niewiarygodnemu zbiegowi okoliczności ucieka spod topora?

Po prostu ten cały wątek powrotu do sprawy BHB ma z założenia być początkiem końca bohatera.

ocenił(a) serial na 8
forii

Wyobraźcie sobie sytuacje, że info o 8 sezonie jest tylko plotką celowo rozpowiadaną przez twórców. A nazwa ostatniego odcinka jest zwrotem do nas "Suprise motherfuc*er" i będzie wielki koniec. To by było zaskoczenie dopiero.

ocenił(a) serial na 9
modzel94

Jakby ogłosili, że Dexter będzie miał jeszcze 2 sezony 1 kwietnia to bym może i uwierzył :C.