Naprawdę niepowtarzalny ogólnie utożsamiam się trochę z Dexterem... muszę załatawić książkę ale w bibliotece na pewno nie bedzie
No serialik mocno fajny :) a co do książki to jest na chomiq, przetłumaczona na język polski :)
Ja mieszkam w dziurze nie wiem czemu w ogóle nazywają to miastem pytałem się ostatnio to nawet Lovecrafta nie mieli, niestety nie ma tak dobrze.
Tak teraz rozumiem czemu nie mozesz dostac ksiazki ech szkoda, ale proboj bo warto :)
Najpierw może skończę serial jestem w 7sezonie i jest bardzo ciekawie, Dexter i parę książek takich jak Milczenie Owiec i Buszujący w zbożu są dla mnie priorytetem, z resztą zawsze fajniej książkę kupić niż wypożyczyć ale pieniędzy nie ma by zaspokoić wszystkie nałogi :P
Gdybym wierzył w waszego boga i te bajki i miałbym wybierać pomiędzy byciem satanistą a katolikiem to wybrałbym mniejsze zło czyli bycie satanistą, ale jako że nie jestem aż takim idiotą nie wyznaję żadnej religii bo wszystkie są taką samą bajką... po prostu w tej książce science fiction "piśmie św" gdy porównałem postaci fikcyjne Jahwe i Szatana to uznałem Szatana za lepszą istotę, autorzy bibli nie postarali się nad kreacją boga jest on mało wyrazisty jakiś taki tępy płytki podły złośliwy, a szatan po prostu się dobrze bawi nikomu niczego nie zabrania a nawet pomaga bogu i przejmuję ludzi którym ten miłosierny bożek chce zadać wiecznie cierpienie... ale szczerze to wątpię by ich karał jak coś, pewnie po prostu piekło to jedna wielka hardkorowa impreza i robienie chamskich żartów bogu i jego przydupasom, szatan jest w tej książce dużo inteligentniejszy poza tym.
A ty co należysz do sekty KK?
Niedziałający link ale strzelam że jesteś katolikiem a ten filmik to wywody jakiegoś tępego chorego psychicznie oszołoma... chyba że się mylę. A co ty nie masz nic do powiedzenia? Jesteś tak głupi że musi mówić ze Ciebie filmik jakiegoś idioty?
Nie interesują mnie takie rzeczy jak religia. Wiem jedno, powinna być od lat 18. Link dotyczy czego innego.
http://kurde2.wrzuta.pl/audio/8tdY34rzxEe/wuem_enceha_-_polska_walczaca
a to sorry
co do nutu to więc tak... ogólnie słucham rapu trochę, flow tego typa jakoś mi nie pasuje,poglądy też średnio bo ja nie jestem patriotą ale każdy może mieć poglądy jakie chce, tak więc nie podzielam nacjonalistycznych poglądów ale swoją rację czasem tam mają