Witam,proponuję w tym dziale napisać zakończenia 7 sezonu wg. was. Moim zdaniem będzie tak ;
- Debra dobierze się do Hannah przez co ta ją otruje.
- Quinn pójdzie siedzieć
- Dex zabije Hannah i w tym momencie przyłapie go LaGuerta. To moja teoria,a wasze?
Tytuł 11 odcinka sugeruje, że LaGuerta razem z Matthewsem przyłapią Dexteram, ale wątpię że to będzie przy zabójstwie Hannah. Raczej typuję, że Dex wpadnie przy cięciu zabójcy swojej matki.
A czy Dex przypadkiem nie pociął już tych zabójców? Jeśli nie, to wychodzi na to, że trochę się obijał przez ostatnie 7 sezonów ;)
Pociął jednego. Drugi nie żyje, trzeci ma wyjść z więzienia w 11 odcinku. W sumie to jest spoiler, ale myślę, że wiedza o tym fakcie nikomu nie popsuje przyjemności oglądania.
SPOILER
Zabił dwóch, trzeci siedzi w więzieniu oraz [SPOILER SPOILER SPOILER] niedługo wyjdzie.
Mała poprawka: zabił tylko jednego, drugi już był martwy, a trzeci w więzieniu.
ten trzeci morderca może teraz być wykorzystany jako 'prowokacja' żeby spr. czy Dexter to BHB - obserwowany przez policje na zlecenie LaGuerty i albo jak zwykle Dexter ich przechytrzy albo się dowiedzą, ale nie będą za pewne mieli dowodów żeby go złapać to takie moje domysły :)