PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Witam,proponuję w tym dziale napisać zakończenia 7 sezonu wg. was. Moim zdaniem będzie tak ;
- Debra dobierze się do Hannah przez co ta ją otruje.
- Quinn pójdzie siedzieć
- Dex zabije Hannah i w tym momencie przyłapie go LaGuerta. To moja teoria,a wasze?

ocenił(a) serial na 9
kilek1

Z przyłapaniem to już było przez Debrę, nie liczę na powtórkę.

ocenił(a) serial na 9
kilek1

Tytuł 11 odcinka sugeruje, że LaGuerta razem z Matthewsem przyłapią Dexteram, ale wątpię że to będzie przy zabójstwie Hannah. Raczej typuję, że Dex wpadnie przy cięciu zabójcy swojej matki.

ocenił(a) serial na 6
delh

A czy Dex przypadkiem nie pociął już tych zabójców? Jeśli nie, to wychodzi na to, że trochę się obijał przez ostatnie 7 sezonów ;)

ocenił(a) serial na 9
K_meyer

Pociął jednego. Drugi nie żyje, trzeci ma wyjść z więzienia w 11 odcinku. W sumie to jest spoiler, ale myślę, że wiedza o tym fakcie nikomu nie popsuje przyjemności oglądania.

ocenił(a) serial na 10
K_meyer

SPOILER
Zabił dwóch, trzeci siedzi w więzieniu oraz [SPOILER SPOILER SPOILER] niedługo wyjdzie.

ocenił(a) serial na 9
susella

Jakich znowu dwóch?

ocenił(a) serial na 9
susella

Mała poprawka: zabił tylko jednego, drugi już był martwy, a trzeci w więzieniu.

Dexterka_Morgan

ten trzeci morderca może teraz być wykorzystany jako 'prowokacja' żeby spr. czy Dexter to BHB - obserwowany przez policje na zlecenie LaGuerty i albo jak zwykle Dexter ich przechytrzy albo się dowiedzą, ale nie będą za pewne mieli dowodów żeby go złapać to takie moje domysły :)

ocenił(a) serial na 10
Marcyy

Dexter mogby zabic moze przez przypadek LaGuerte bo jest upierdliwa

ocenił(a) serial na 9
agabar30

Nie wystarczy ci, że wrogowie Dextera z tego sezonu sami się pozabijali? Isaak zabił Louisa, George Isaaka, Quinn George'a. Niech chociaż LaGuerta i jej śledztwo okaże się dla niego prawdziwym wyzwaniem, żeby jeszcze uratować ten serial.