PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

też tak macie? Jakoś tam smutno mi się zrobiło jak Debra podbiegła z płaczem do ciała La Guerty, mimo, że jej przez cały serial nie lubiłem.

Chyba pierwszy raz nie ma tego poczucia bezpieczeństwa, że Dexterowi nic nie grozi. Zapewne kolejny sezon będzie ostro trzymał w napięciu.

ocenił(a) serial na 7

Mam bardzo podobnie. Przede wszystkim szkoda Debry, z tym, że ja ją cały serial lubiłem (każda dramatyczna scena z jej udziałem jest genialna, ale ta była chyba najlepsza :P).
Szkoda mi się też trochę zrobiło La Guerty, bo jednak miała rację, więc jej los nie do końca jest sprawiedliwy. Chociaż za nią akurat nie przepadałem :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
10minut

wystarczyła wzmianka o glebie żeby wszyscy załapali, że ciszysz się ze śmierci pani kapitan,ta wzmianka o seksie analnym nie była konieczna, naprawdę

...rozumiem, że każdy ma prawo napisać co myśli, ale na litość pańską, może z jakąś (choćby minimalną) dozą kultury i szacunku do siebie samego, jeśli nie do innych...
komentarz obrzydliwy

ocenił(a) serial na 8
identyfikator1992

Debra ślicznie wyglądała w tym odcinku.

ocenił(a) serial na 10

Ciężko mi się oglądało - stres w pewnym momencie mnie dopadł niesamowity.
Jak dla mnie wciąż najlepszym sezonem pozostaje 4, ale ten nie odbiegał od standardów również.
W sumie nawet przyjemne było oderwanie się od schematu - jedna postać do zabicia przez cały sezon i kilka po drodze.
Ogólnie czekam zniecierpliwiona na następny sezon.
I oby Deb sięnie rozsypała i nie wydała dextera. No i co z tą Hannah.. :)

ocenił(a) serial na 9
elizzb

Ja też się czuję co najmniej zniesmaczony... Uwielbiałem zawsze LaGuertę, a teraz lubię mniej Dextera i Debrę, okazali się po prostu zwykłymi mordercami. Dobrze że ósmy sezon będzie ostatnim i mam nadzieję, że nie będzie w nim happy-endu.

ocenił(a) serial na 8
tomciak89

Nie będzie. Twórcy ostatnio powiedzieli, że jest wiele możliwości zakończenia serialu, a żadna szczęśliwa.