PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Od samego początku kibicuję głównemu bohaterowi. I każde jego morderstwa to momenty na
które czekam z utęsknieniem. Ale irytujące jest dla mnie to że z każdym następnym sezonem
Dexter staje się coraz bardziej ciamajdowaty i zabójstwa przychodzą mu coraz trudniej. W
pierwszym sezonie morderstwa perfekcyjne bez zająknięcia i wszystko zgodnie z planem. Ale już
na początku 2 sezonu zaczynają się problemy problemy. A potem co sezon to gorzej.
Co sądzicie na ten temat

użytkownik usunięty
JohnCoffey_2

Nie wiem czy zauważyłeś, ale na początku serialu był sam, a z biegiem czasu m.in. się ożenił i stał się ojcem. Wraz ze zmieniającym się otoczeniem nastąpiła jego przemiana, ale mimo wszystko nadal potrafi być tym samym Dexterem z pierwszego sezonu, co udowodnił zresztą w finale ostatniego sezonu.

Może jak ktoś obejrzy pierwszego sezon i zaraz przeskoczy na siódmy to zauważy różnicę, ale jak oglądał wszystkie to wie, że nie zmienił się bez powodu.

ocenił(a) serial na 9

Dla mnie serial jest genialny i oglądałam każdy sezon (2 razy całą serię) :) i zgadzam się z JohnCoffey_2, że Dexter zmienił się na niekorzyść, a siódmy sezon to już trąci melodramatem

W tym problem że obejrzałem dopiero 1 odc. 7 sezonu i swą opinię wyraziłem nie znając 7 sezonu. Ale bardzo spodobał mi się sposób w jaki Dexter zgarnął tego strzelca ( który zabił tą striptizerkę z Ukrainy i policjanta) na lotnisku. Przypomniały mi się dzięki temu stare dobre czasy.