pierwszy sezon badziew, prosta historyjka mordercy która wystapiła w wielu banalnych filmach przeciągnięta do czasu metrażu odcinków serii tylko ze nałorzonym narratorem
teraz już myslałem że cos ciekawszego bedzie - rozpracowywanie bohatera ale brak pomysłu jest kit i flaki z olejem przeliczyłem się, zeszli na temat zastępczy w którym wode leją strasznie gmerają palcem w budyniu albo jak kto woli jedza zupe widelcem (kompletnie bez efektywnie monotonnie i niepotrzbnie)
brak pomysłu na prace policji, w pierszej serii schematyczny banał fabularny, teraz uciekanie od tematu kompletny brak pomysłu dochodzenie stojii w miejscu
film szukanie mordercy bez szukania mordercy, to tak jak szybcy i wściekli film o autach z bliską zeru ilością rzeczywistych scen jeżdzenia autami przez kaskaderów tylko na komputerach animacje dorobione
JA TEŻ POLECAM, JAK NIEMA SIE KOMPLETNIE NIC DO POWIEDZENIA, TO NIE UDZIELAC SIE NA FORUM TEKSTEM O TYM ZE NIEMA SIE NIC DO POWIEDZENIA
coś ci sie w główce powywracało chyba, bo w moim tekście jest jeden błąd ortograficzny, a reszta to błędy ewidentnie klawiaturowe, nawet i ten jeden wygląda jak klawiaturowy (ale co ja ci będę się rozpisywał napewno ty nie potrafisz tych błędów nawet znaleźć)
POLECAM CI NAUCZYĆ SIE ROZPOZNAWANIA ORTOGRAFII I BŁĘDÓW WYNIKAJĄCYCH Z PISANIA, A TAKŻE MERYTORYCZNOŚCI ZDANIA ORAZ JAK NIE MASZ NIC DO POWIEDZENIA TO NIE KŁAMANIA W SWOICH WYPOWIEDZIACH
OJ WEŹ SIE SCHOWAJ nie dośc ze zarzucasz komuś bzdurę to jeszcze pierniczysz coś o prowokacjach, u takiego dziecka neo jak ty które niema nic do powiedzenia ortografia to pierwszy standardowy tekst (której i tak nie umiesz bo moje błedy pisania klawiaturą uznałeś za ortograficzne), a tu niespodzianka ja nie dałem się w palke zrobić tylko z ciebie pałke zrobiłem i musiałeś użyć tekstu standardowego drugiego prowokacja
Ha ha, super. Napisz coś konstruktywnego może, zamiast olśniewać mnie swoimi zdolnościami robienia "w pałkę".
A co do Twojej wypowiedzi o Dexterze, to zgadzam się tylko i jedynie w sprawie 3go sezonu, który wypada bardzo blado przy swoich poprzednikach.
Pierwszy jest absolutnie rewelacyjny. Jeden z najlepszych sezonów jakie widziałem w telewizji. 2gi jest "tylko" bardzo dobry. Posiada świetne momenty, ale ogólnie nie powalił mnie tak na kolana, co miało miejsce podczas oglądania 1go sezonu. Perełka.
acha konstruktywnego, napisał ten co nie odróżnia błędu pisania na klawiaturze od błędu ortograficznego, dobre sobie
Dobra, weź się już przymknij i nie przeżywaj tak wszystkiego. Nie podoba Ci się serial i jego forum to idź i pisz na innym.
Wojtky,
mam do Ciebie wielką proźbę.
Od paru dni patrzę jak ten temat pozbawiony argumentów ciągle z Twoją pomocą ląduje na górze. Nakręcasz tego kolesia i sam taplasz się w jego śmierdzącym bagienku. Na takich ludzi jest jeden sposób, to typ ludzi z którymi nie da się podyskutować, dlatego najlepiej ignorować, o co i Ciebie proszę :)
nikt tu z nikim nie dyskutuje, jak na razie od początku ustalam fakty z W
W po mojej pierwszej wypowiedzi zarzucił mi błedy ortograficzne odgórnie bez sprawdzenia jakie błędy wystąpiły, a jak mu wyjaśniłem, że błędów ortograficznych nie było, to rozpoczął biadolenie, ale ciągle nie może przyznać się ze rzucił swoją wypowiedz bezmyślnie
droga/i ignorująca/y
naprawde nikt tu z nikim nie dyskutuje, to nie jest dyskusja nie wiem skąd to wziąłeś /aś, na takich ludzi którzy jak ty stwierdzają tylko że temat jest wysoko, a nie czytają treści i obrzucają ludzi mianem - typ ludzi z którymi nie da się podyskutować (kiedy dyskusja tu nie zachodzi), jest jeden sposób wytykać im to i przypominać
DLACZEGO MAM IŚĆ NA INNE forum? z jakiej racji? Ty powinieneś iść na inne forum
chciałem wyrazić opinie o tym właśnie serialu nie innym, i co nagle wyskakujesz że jakaś ortografia, a ja ci potwierdziłem ze ortografii nie było
TERAZ piszesz że idź na inne forum, zrozum tu się wyraża opinie o filmach, a nie tu się wyraża tylko pochlebne opinie o filmach
Więc to ty idź na inne forum jak nie podoba ci się moja wypowiedz, a nie zarzucasz głupote ze jakas ortografia, albo zmieniasz niejako status forum na forum wyłącznie pochlebnej opinii
Jak dla mnie Dexter zachorował na przypadłość 3-go sezonu. Znana skądinąd bardziej uważnym widzom choroba wielu seriali <Przyjaciele, Six Feet Under, Weeds<no,może poza końcówką> i wiele innych>. Co nie zmienia faktu, że nadal jest to jeden z niewielu tak oryginalnych i niekonwencjonalnych seriali <zaraz za SFU i Weeds ;)>
A do października <wtedy wychodzi nowy sezon> to chyba zwiędnę. :/