Mam małe pytanko , wie ktoś może czy planowane jest wydanie w najbliższym czasie 1 sezonu Dextera na dvd . To dziwne że zagranicą mają już 3 sezon , i wydane 2 na dvd a my wciąż musimy czekać na tak fantastyczne cudeńko . Moim zdaniem obok Gotowych Na Wszystko , lepszego serialu szukać ze świeczką i tak też zostanie postawiony ten box obok Desperatek jeśli się ukaże :-)
Ojjj w pełni się zgadzam wg. mnie Desperatki to najlepszy serial, a Dexter zaraz za nim; zdaje mi się, że do wielkanocy powinien wyjść, przecież oprócz Universal Channel, to Dexter po raz pierwszy został wyemitowany w TVNie, emisja sie jeszcze nie skonczyla, wiec jeszcze chwile poczekamy. :D Np taka Plotkara skonczyla sie w sierpniu a u nas 1 sezon na dvd wychodzi 14 sierpnia. ;p
nie przejmoj sie tym,Ty ogladales,masz neta,reszta i tak bedzie w tyle ogladajac to w tvn.
No ja na przykład jestem bardzo w tyle, bo w tv oglądam, a teraz jeszcze nie wiem kiedy 2 sezon wyemitują bo ten to się chyba zaraz skończy sądząc po ostatnim odcinku..
Ale właśnie zauważyłam że już w nscreen jest, jezu.. jaka pierdoła ze mnie..:P
Ale gdyby przed świętami wydali to już bym wiedziała jakie prezenty komu sprawić i obyłoby się bez chodzenia po sklepach z wkurzonym wyrazem twarzy..
Na to nie wpadłam, i zresztą nawet nie wiedziałabym jak się do tego zabrać.. No i jak z kosztami by to wyglądało, ale póki co w tv pooglądam..