Zastanawiam sie kiedy świetny mówiąc lepiej lebszy od LOSTA wejdzie na nasze ekrany w domach ????Odpiszcie mi prosze POZDRO
Dwie stacje zabiegają o emisję tego serialu.
Z najróżniejszych domniemań (moich i nie moich) wnioskuję, że są to HBO i AXN, ale mogę się mylić.
Na pytanie "kiedy ten serial wejdzie do telewizji" odpowiadam NIE WIEM, jednak może się to stać niebawem.
Oj watpie zeby ten serial byl wczesniej niz o 22 i z ograniczeniem wiekowym mniejszym niz 16 lat. Dlatego chyba nie odniesie sukcesu w Polsce na jaki zasluguje, tak samo jak wspaniałem 24
Jak na razie 2 seriale telewizji Showtime, bardziej znanej u nas z gal bokserskich jako SHO, są pokazywane w naszej TV na 2 kanałach. HBO (Trawka) i Cinemax (Masters of Horror)
Osobiście obstawiam Cinemax, w końcu muszą czymś zdobywać nowych abo, HBO na naszym rynku jest dość silną i rozpoznawalną marką więc nie musi się martwić o nowych abo.
Cinemax należy do HBO :) Tak więc tak czy siak weźmie to HBO.
Poza tym jest u nas jeszcze jeden serial Showtme'u czyli "Huff", który leciał na HBO. Ja stawiam na HBO, nie na Cinemax.
Czy "Sleeper Cell" Showtime'u też był emitowany kiedyś w HBO lub Cinemax??
Bo na AXN-ie był także myślę, że ta stacje też ma szanse :) Byle nie Polsat lub TVN bo zniszczą ten serial jak kilka innych (chociażby Supernatural)...
O "Sleeper Cell" to ja nic nie wiem. Jakbym wiedział, że leci w TV to bym oglądał :/
W każdym razie o TVN czy Polsat to się nie martw, bo już obaliliśmy tę teorię. To na 99,9% jest HBO (lub Cinemax) oraz AXN.
Poza tym nie wiem co by było dziwnego w tym jakby obie stacje wykupiły sobie prawa do tego serialu (ew. w innym czasie). Przecież "Lost" leci na dwóch stacjach :)
"4400" też, AXN zaczął troche później emitować ;)"CSI:Miami" Polsat i AXN tylko że tu jest duża przewaga w emisji tego drugiego
Nie tak dawno "Sleeper Cell" był powtarzny na AXN-ie. Podejrzewam, że niedługo stacja ta wyemituje też 2 sezon. AXN ma też wyemitować "Lost Room", podobno dosyć ciekawy serial.
Co do emisji w jednym czasie tych samych seriali to chyba zawsze była różnica przynajmniej 1 sezonu. A z Dexterem jak wiemy byłoby to niemożliwe :) Myślę, że w wyścigu o ten serial póki co może być tylko jeden zwycięzca...
Lost Room może być jeśli się zaakceptuje fantastykę na dość absurdalnym poziomie; ale to raczej serial dla fanów 4400 niż Dextera. Żeby nie było, znam osoby którym podszedł i LR i Dexter, tak tylko przestrzegam...
oczywiście pisząc fan miałem na myśli sympatyk, przepraszam za tą hiperbolizację ;)
Zobaczę, ocenię. Oprócz Dextera oglądam jeszce kilka innych seriali o różnej temetyce, także fantastyka mi nie straszna. Najważniejsze by było to wciągające i ciekawe :)