Od najlepszego:
1. Sezon 2
2. Sezon 4
3. Sezon 1
4. Sezon 3
5. Sezon 5
1. Sezon 4
2. Sezon 2
3. Sezon 3
4. Sezon 5
4. Sezon 1
Nie lubię tej całej akcji z bratem Dextera i jego przeszłością.
Jak 5 sezon dla Ciebie może być lepszy niż 3? Rozumiem 3 nie grzeszyła akcją i realnością, dla niektórych mogła być nudna, ale nie miała tak wielkiej masy błędów i nieścisłości, jak miał ją ostatni sezon.
Przepraszam, ale obejrzałam ponownie i chcę zmienic
1. S2
2.S1 S4
3.S3
4.
5.S5
Pozostawiam nr. 4 (może dla sezonu 6)
prawidlowa kolejnosc:
1
2
4
3
5
nie wiem jak spaczony trzeba miec gust, zeby zenujacy 5 dawac w innym miejscu niz na ostatnim
hmmm... a mi akurat podobał się bardzo. dużo bardziej niż 3 sezon który wg mnie był najsłabszy.
wiec chyba jestem spaczona...
Jak dla mnie to najlepsze sa sezony 1 i 2 (duza w tym zasluga Doaksa:), nastepnie sezon 4 (swietny John Lithgow). 3 sezon byl znosny, choc bez rewelacji. 5 to jak dla mnie katastrofa - glownie z powodu nie dociekania Debry na temat przeszlosci Dexa i Briana. Poza tym fabula byla bardziej naciagana niz zazwyczaj, slaby glowny przeciwnik. Julia Stiles sporo wniosla ale chyba nie chcialbym jej dalej w serialu. Natomiast ostatni odcinek to juz kompletne dno. No i scena za zaslona - zenada! Generalnie nie moge sie doczekac sezonu 6 i mam nadzieje, ze wroca do korzeni (zanosi sie na to patrzac na trailer:))
1. Sezon 1
2. Sezon 2
3. Sezon 4
4. Sezon 5
5. Sezon 3
Mimo, że sezon 5 jest dosyć debilny i tak wolę go od 3, w którym nie było kompletnie nic ciekawego. A 1 sezon to arcydzieło :D
Chronologiczna kolejność sezonów:
1. Sezon 1
2. Sezon 2
3. Sezon 3
4. Sezon 4
5. Sezon 5
moim zdaniem.
Zgadzam się, systematycznie schodzi na psy. W przeciwieństwie do Breaking Bed.
Trzeba samemu zobaczyć. Dla mnie to geniusz. Każdy odcinek to majstersztyk. Widać że pracowali nad tym i mieli przy tym niezłą zabawę. Tego brakuje w nowych odcinkach Dextera.
Numer jeden to zdecydowanie sezon 2
Później sezon 4
Sezon 3 i 5 są w mojej ocenie równie dobre
I na końcu sezon 1
Zgadzam się żee 2 sezon jest najlepszy bo motyw ze złapaniem Dextera był najbardziej interesujący i trzymający w napięciu przez cały sezon.
5
1
2
3
4
Wszyscy mnie zaraz zjadą ale dla mnie 5 była najlepsza, Dexter był tam najbardziej ludzki i właśnie to jest fajne :)
3 i 4 beznadziejne, szczerze mówiąc irytowała mnie postać Rity, kompletnie nie rozumiała Dextera i totalnie mieszała mu szyki, ten cały dom, rodzina, dzieci. Jako samotny ojciec Dexter staje się jeszcze większym 'superhero' a jego relacja z Lumen była taka piękna, czysta, moim zdaniem zasługiwał żeby spotkać wreszcie kogoś, kto go zrozumie i pokocha takim jaki jest. Szkoda że Lumen odeszła ale rzeczywiście ciężko byłoby coś z nią zrobić w dalszych sezonach.
Pierwsze miejsce: sezon 1.
Drugie miejsce: sezon 2.
Pozostałe sezony nie zajmują żadnych miejsc, bo żeby wejść do eliminacji trzeba reprezentować niezbędne minimum.
Końcówka sezonu 5. to moim zdaniem ewidentny żart scenarzystów z widza pod tytułem "jesteśmy zdumieniu, że wytrzymałeś do tego momentu i brniesz dalej, naprawdę nie wiemy co jeszcze możemy zrobić, żebyś w końcu odpuścił. Stawiasz przed nami, wytrwały widzu, nie lada wyzwanie, przecież żeby było jeszcze gorzej to nieprawdopodobnie wysoko postawiona poprzeczka"
Czy tylko ja tak to widzę? :-)
Nie tylko Ty. Chociaz 4 sezon nie byl taki zly, Lithgow stworzyl naprawde fajna kreacje. On i koncowka(ktora nie zostala w zaden sposob pozniej wykorzystana, zmarnowac taki potencjal..) pociagneli sezon w gore
1. Sezon 1
2. Sezon 4
3. Sezon 2
4 Sezon 3
-----
5. Sezon 5
Niestety, ale ostatni sezon był naprawdę nieudany. Czekam z niecierpliwością na szósty. Mam szczerą nadzieję, że to będzie powrót do wysokiej formy.
Nie ma już powrotu. Posunęli się za daleko. ;-)
http://tinypic.com/view.php?pic=25s1rg2&s=7
Tylko Amerykanie mogą zrobić świetny serial i go jeszcze bardziej spieprzyć. Niestety kasa uderzyła im do głowy i na siłę będą robić kolejne sezony, a na 6 się nie zakończy.
Spokojnie poczekaj i obejrzyj 6 sezon a dopiero później go oceń i komentuj. Po slabym 3 sezonie zrobili zrobili genialny 4 może teraz też bd podobnie.
Geniusz 4. sezonu pozostaje przede mną w ukryciu. Może trzeba go oglądać od końca. ;-)
Nie obchodzą mnie "światłe" opinie o spaczonym guście.
Dla mnie:
1. 1
2. 4
3. 5
4. 3
5. 2
Niestety, ale sezon 2 mnie drażnił. Ta cała sprawa z rzekomym uzależnieniem Dextera, ciągłe komplikacje, Lila, której nie mogłam znieść, śmierć Doakes'a... Sezon 3 rozkręcił się pod koniec przynajmniej... Niemniej - ciągle jestem fanką serialu :)
Nie wiem jak możesz twierdzić że sezon 2 był najsłabszy. Według mnie to najlepszy sezon. Rzekome uzależnienie Dextera ciągłe komplikacje Lila i śmierć Doakesa to tylko kilka argumentów dlaczego to był najlepszy sezon :)
Jak widzisz - mogę. Nie mogę pojąć, dlaczego na filmwebie tak wrogo traktuje się opinie niezgodne z własną...