Wypisujcie jaki sezon serialowy był najlepszy jeśli chodzi o dextera i inne seriale.
Moim zdaniem najlepszy sezon serialu jaki powstał to pierwszy sezon Prison break, jeśli chodzi o dextera to zaczynam dopiero 2 sezon i mam nadzieje ze będzie jeszcze lepszy od pierwszego.
Jeżeli chodzi o Dextera to sezon drugi według mnie był najlepszy.
Prison break- sezon pierwszy.
24- sezon trzeci.
Według mnie najlepsza seria Dextera to sezon pierwszy
Prison Break - sezon pierwszy
Dr House - sezon trzeci
Lost - sezon pierwszy
Lost mocno rozpoczął sezon 6., liczę, że dalej będzie jeszcze lepiej.
Co do seriali to z jedynych, które oglądam/oglądałem, czyli Lost, Prison Break i Dexter, ciężko wybrać najlepsze sezony, gdyż każdy mi się na swój sposób podobał. W Dexterze jednak mogę powiedzieć, że sezon 4. wbijał mocno w fotel i potrafił mocno podkręcić atmosferę więc to mój faworyt przy tym serialu.
1. The Wire - Sezon 4
2. The Sopranos - Sezon 1
3. Six Feet Under - Sezon 2
4. Six Feet Under - Sezon 5
5. The Wire - Sezon 3
6. The Sopranos - Sezon 2
7. Six Feet Under - Sezon 1 (
8. The Shield - Sezon 5
9. The Sopranos - Sezon 3
10. Dexter - Sezon 1
11. Twin Peaks - Sezon 1
Dla mnie wszystkie serie Dextera są genialne (teraz kończę III sezon) Często tak wciąga, że oglądam kilka odcinków z rzędu, siedząc do późnej nocy... Uwielbiam ten serial, to napięcie i nieprzewidywalność :)
Zgadzam się też, że najlepszy sezon House'a to sezon III. Zwłaszcza laska z płomieniami i Wilson na speedzie :D
Jak skończę Dextera, to będę oglądać Six Feet Under :)
Prison Break sezon 1 genialny 10/10 moge co miesiac go ogladac
Dexter za całokształt 10/10, najlepszy chyba sezon 2 trudno powiedziec.
Kompania Braci całokształt 10/10
Jezeli chodzi o Lost to juz nie pamietam. Ale pierwsze 2 sezony chyba byly ok.
Pozostale seriale sa kilka klas nizej jak na moj gust.
Według mnie 1 i 2 sezon są najlepsze .W kolejnych zaś zaczyna panować mała
nuda niestety związana z przesyceniem tematu .
Jesli chodzi o Dexa to 1 sezon byl swietny (9/10)
A top 3 sezonow to dla mnie
1. Californication I (10/10)
2. Six Feet Under II (9,5/10)
3. Entourage V (9,5/10)
"Prison Break" (Skazany Na Śmierc) - Sezon 2
"Dexter" - Sezon 2 i 4
"How I Met Your Mother" (Jak Poznałem Waszą Matkę) - Sezon 3
"Skins" (Kuple) - Sezon 1/2
"My Wife And Kids" (On,ona i dzieciaki) - Sezon 2/3
Drugi sezon był najgorszy - głównie ze względu na ohydną Lile i uśmiercenie tego czarnego gliniarza.
Reszta sezonów równa sobie.
zgadzam się! Lila to jakiś koszmar, wygląda jakby miała twarz z silikonu i do tego te żabie usta i mrówcze oczy, fuuu
Prawde mówiąc wszystkie sezony zlały mi się w jeden wielki gdyż codziennie siedziałem od rana do późnej nocy oglądając wszystkie odcinki,i tak w ciagu tygodnia zobaczyłem wszystko:)nie mogłem przestać oglądać,nie dało sie!!
Dexter - I, IV;
Prison Break - II, IV. Pierwszy byl przewidywalny, jak dla mnie, dopiero w drugim zaczelo ,,sie dziac''.
Tak, to moje zdanie, jak nie odpowiada, przeciez Cie nie zmuszam do podzielania mojej opinii. Po prostu czasem niektorzy sie rozkrecaja po paru sezonach. Na moj gust.
IV Sezon Prison Break - jest strasznie slaby, ale co Ty chcesz od IV Sezonu Dextera (mozna zaryzykowac twierdzenie, ze to najlepszy sezon Dextera)
Ja??? Miales na mysli mojego poprzednika chyba? Ja uwazam, ze jeden z lepszych, wszyscy uwazaja, ze sezon I Prison Breaka byl najlepszy, a moim zdaniem I i III byly przewidywalne do bolu. IV sezon Dextera to chyba najlepszy sezon sposrod wszystkich seriali, jakie kiedykolwiek ogladalam.
1. IV sezon Dextera najlepszy (oczywiście to moje zdanie) obejrzałem go w
jedną noc, bo nie mogłem wytrzymać (to samo zresztą z 2 sezonem dextera, 1
PB, 7 sezonem 24)
2. Mówisz że 1 sezon prison przewidywalny bo wiadomo było że uciekną?? Dla
mnie był najbardziej zaskakujący.
3. 4 sezon PB rzeczywiście dobry, nie rozumiem krytyki.
Ale pompa 2 i 4 sezon skazanego na smierc najlepszy? To sa 2 najgorsze
sezony. 1sezon genialny mozna go ogladac w kolko. 2 i 4 to tragedia juz
nawet 3 przy nich jest lepszy. Inny serial. Albo brak gustu
Nie no spoko, tak myslalam, ze dales odpowiedz nie pod tym postem, stad taka tresc a nie inna, nic ososbistego :P
1. The Sopranos - Sezon 1
2. Dexter - Sezon 3 i 4
3. Kojak - Sezon 4
4. The Sopranos - Sezon 2 i 4
5. Dexter - Sezon 1
6. The Sopranos - Sezon 3, 5, i 6
7. Dexter - Sezon 2
8. Kojak - Sezon 1, 2 i 3
Zasadniczo to te wszystkie sezony powinny być na 1. miejscu, no ale skoro nie ma takiej możliwości, to poustawiałem tak jak uważam.
Dexter - sezon 2
Prison Break - sezon 1
24 Godziny - sezon 2
Kompania Braci - odcinek "Day of Days"
Przyjaciele- sezon 6
1. Zagubieni - 1, 2, 3 sezon
.
.
.
2. Dexter - 1, 2 sezon
3. My name is Earl - 2, 3 sezon
4. Dr. House - 2, 3, 4 sezon
5. Skazany na Śmierć - 1 sezon
6. Kompania Braci - całość
7. Zagubieni - 4 sezon
8. Dexter - 3, 4 sezon
Według mnie pierwsze 3 sezony Lostów to arcydzieła nie mające żadnej konkurencji. Każdy odcinek oglądałem po 3 razy, cudo!
1. Dexter - sezon 1, nie wiem dlaczego tak dużo osób twierdzi, że 2 sezon jest lepszy od 1.
2. Prison Break - sezon 1,3
3. Heroes - sezon 1
Jeszcze dodam:
Supernatural - sezon 4
Friends - sezon 5
Californication - sezon 1
Rome - sezon 1
The Tudors - sezon 1
The X Files - sezon 7
Dexter 4 ze względu na John Lithgowa i jego kreację pozostaje długo w pamięci. Zdeklasował Michaela, szkoda że tak to sie skończyło.
Finał 4 sezonu był szokujący, ale większe wrażenie zrobił na mnie finał 1-go.
Sezon 1 - 11/10
Sezon 2 - 10/10
Sezon 3 - 7/10
Sezon 4 - 10/10
Lost - 5 sezon
Dexter - 4 sezon
24 - 3 lub 5 (nie mogę się zdecydować, teraz oglądam 6 sezon, a słyszałem, że 7 jest świetny więc może on wygra)
Wg mnie sezon 1. Pamiętam, że zetknąłem się z nim na TVNie i urzekł mnie swoją "innością". Mimo, że postać była z lekka przerysowana i z uporem maniaka powtarzała, że jest pusta jak pudełko po pączkach, to sezon numer 1 był zdecydowanie najlepszy. Następnie chyba 4, potem 3 i na końcu 2 ze wg na postać Lily (czy jak jej było) i niesamowitej naiwności głównego bohatera.
Lila (tak jej bylo) byla dla mnie strasznie, jakie by tu znalezc slowo dobrze oddajace moje wrazenie... oblesna, o. Debra fajnie ja kiedys podsumowala. Ale nie obrzydzila mi jednak drugiego sezonu, bo watek z Doakesem byl moim zdaniem super, pod koniec nawet mi sie go szkoda zrobilo, mimo ze nie przepadalam za ta postacia.