PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203753
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

http://i48.tinypic.com/dza63m.jpg

ocenił(a) serial na 9
Divine

Środkowa statystyka wkradła się tam pomyłkowo, ale pierwsza i trzecia...

ocenił(a) serial na 9
Divine

Hehehe to trzecie jest bardziej zabójcze niż sam Dexter :))

ocenił(a) serial na 9
Divine

Kolejne cwaniaki:
http://i50.tinypic.com/jkcal5.jpg

ocenił(a) serial na 9
Divine

To, że ludzie szukający czegoś, czego jeszcze nie wyemitowano, to debile, jest oczywiste.

Pytanie, cóż przychodzi po sprawdzaniu w Sieci takich rzeczy?
Strata czasu... fakt, iż głupota ludzka nie zna granic, nie jest wszak żadnym zaskoczeniem. Po cóż więc szukać potwierdzenia tego, co jest rzeczą powszechnie wiadomą.

ocenił(a) serial na 9
truegod

Nie szukam, po prostu standardowo dwa razy dziennie przeglądam statystyki mojej strony.

ocenił(a) serial na 8
Divine

I co z tego wynika? Na ich tle Ty wypadasz bardziej żałośnie przejmując się takim rzeczami.

ocenił(a) serial na 9
ssumm

Jakoś przeżyję twoją opinię :)

ocenił(a) serial na 9
Divine

I znowu :) http://i49.tinypic.com/2cdaavl.jpg

Divine

może wyjaśnij o co Ci biega nieszczęśniku
rozumiem te posty wcześniejsze z 5 grudnia np, ale ten z 10 no to sory o co chodzi?
przecież odcinek juz jest dostępny, mozna go zasysać, po cholere wstawiasz jakieś jotpegi że ktoś go szuka?

ocenił(a) serial na 10
vcm

vcm nieszczęśnikiem to jesteś ty, jednym z tych, którzy uwielbiają swoją kumulowaną agresję uwalniać w kierunku przypadkowych ludzi w internecie. Doprawdy żałosne. Jak ci to wyjaśnić abyś załapał. Ostatni odcinek serii będzie nosił tytuł "The Getaway" i pojawi się w sieci w poniedziałek rano 14 grudnia. A ten screen z 10 grudnia wskazuje na to, że kolejny typek szuka odcinka zanim ten został wyemitowany.
A teraz podkul ogon i przeproś dziewczynę, że się do niej dojebałeś, w dodatku bez powodu.

cinnamonn

jaaasne, i co sobie jeszcze życzysz dziecinko?

ocenił(a) serial na 10
vcm

"vcm" no i brawo, wygłupiłeś się. Następnym razem może pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz? I po co ta agresja. Po co to "nieszczęśniku", po co to "po cholere". Nie umiesz normalnie odzywać się do ludzi? Czy pozory anonimowości dają ci prawa do takiego prostactwa?

engiLo

no bez przesady, jaka agresja, chyba agresji nigdy nie widziałaś
a tą "pozorną" to mi grozisz? czy jak...

ocenił(a) serial na 10
vcm

"a tą "pozorną" to mi grozisz? czy jak... "
Nie skarbie, nie grożę ci. Skoro boisz się, że każdy dybie na twoje życie to ktoś powinien cię zabrać do psychiatry. Może to początki schizofrenii?

ocenił(a) serial na 9
Divine

Oj tam, ja do tej pory nie wiedziałem w jakie dni Dexter był emitowany.
Wiem tylko, że w soboty wchodzę na pewne forum, szukam i ściągam.

Z serialami które nie oglądałem regularnie było jeszcze inaczej. Ma stałych dni emisji. Wklepać w wyszukiwarce: "serial sezon odcinek" trwa parę sekund.

Poza tym przecież Dexter słynie z kontrolowanego (bądź też nie) przecieku odcinków do internetu pare miesięcy przed emisją.

ocenił(a) serial na 9
addam23

Sorry, miało być tam w środku "wiele nie ma stałych dni emisji"

ocenił(a) serial na 10
addam23

Ale raczej pierwszych odcinków. W którymś tam sezonie co prawda wyciekły też dwa ostatnie (bodajże w drugim), ale to również był kontrolowany wyciek, bo zbliżały się nominacje do jakiejś tam ważnej nagrody. Wybacz, że tak bez konkretów, ale już dawno temu o tym czytałam.

ocenił(a) serial na 9
engiLo

No ale jednak. A tak jak mówię - coś w wyszukiwarce to przecież nie jest wielka praca. Sekunda i wiemy czy coś juz sie pojawiło.

Ja tego nie robię, ale np przed emisją pierwszych odcinków od czasu do czasu sprawdzałem czy czasem coś nie wyciekło.

ocenił(a) serial na 10
addam23

"Ja tego nie robię, ale np przed emisją pierwszych odcinków od czasu do czasu sprawdzałem czy czasem coś nie wyciekło."

To akurat jest zupełnie normalne :)