To, że ludzie szukający czegoś, czego jeszcze nie wyemitowano, to debile, jest oczywiste.
Pytanie, cóż przychodzi po sprawdzaniu w Sieci takich rzeczy?
Strata czasu... fakt, iż głupota ludzka nie zna granic, nie jest wszak żadnym zaskoczeniem. Po cóż więc szukać potwierdzenia tego, co jest rzeczą powszechnie wiadomą.
Nie szukam, po prostu standardowo dwa razy dziennie przeglądam statystyki mojej strony.
I co z tego wynika? Na ich tle Ty wypadasz bardziej żałośnie przejmując się takim rzeczami.
może wyjaśnij o co Ci biega nieszczęśniku
rozumiem te posty wcześniejsze z 5 grudnia np, ale ten z 10 no to sory o co chodzi?
przecież odcinek juz jest dostępny, mozna go zasysać, po cholere wstawiasz jakieś jotpegi że ktoś go szuka?
vcm nieszczęśnikiem to jesteś ty, jednym z tych, którzy uwielbiają swoją kumulowaną agresję uwalniać w kierunku przypadkowych ludzi w internecie. Doprawdy żałosne. Jak ci to wyjaśnić abyś załapał. Ostatni odcinek serii będzie nosił tytuł "The Getaway" i pojawi się w sieci w poniedziałek rano 14 grudnia. A ten screen z 10 grudnia wskazuje na to, że kolejny typek szuka odcinka zanim ten został wyemitowany.
A teraz podkul ogon i przeproś dziewczynę, że się do niej dojebałeś, w dodatku bez powodu.
"vcm" no i brawo, wygłupiłeś się. Następnym razem może pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz? I po co ta agresja. Po co to "nieszczęśniku", po co to "po cholere". Nie umiesz normalnie odzywać się do ludzi? Czy pozory anonimowości dają ci prawa do takiego prostactwa?
no bez przesady, jaka agresja, chyba agresji nigdy nie widziałaś
a tą "pozorną" to mi grozisz? czy jak...
"a tą "pozorną" to mi grozisz? czy jak... "
Nie skarbie, nie grożę ci. Skoro boisz się, że każdy dybie na twoje życie to ktoś powinien cię zabrać do psychiatry. Może to początki schizofrenii?
Oj tam, ja do tej pory nie wiedziałem w jakie dni Dexter był emitowany.
Wiem tylko, że w soboty wchodzę na pewne forum, szukam i ściągam.
Z serialami które nie oglądałem regularnie było jeszcze inaczej. Ma stałych dni emisji. Wklepać w wyszukiwarce: "serial sezon odcinek" trwa parę sekund.
Poza tym przecież Dexter słynie z kontrolowanego (bądź też nie) przecieku odcinków do internetu pare miesięcy przed emisją.
Ale raczej pierwszych odcinków. W którymś tam sezonie co prawda wyciekły też dwa ostatnie (bodajże w drugim), ale to również był kontrolowany wyciek, bo zbliżały się nominacje do jakiejś tam ważnej nagrody. Wybacz, że tak bez konkretów, ale już dawno temu o tym czytałam.
No ale jednak. A tak jak mówię - coś w wyszukiwarce to przecież nie jest wielka praca. Sekunda i wiemy czy coś juz sie pojawiło.
Ja tego nie robię, ale np przed emisją pierwszych odcinków od czasu do czasu sprawdzałem czy czasem coś nie wyciekło.