PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

1 sezon - 9/10 - za to że pierwszy raz usłyszałem to jest ta noc
2 sezon - 6/10 - śledztwo doksa
3 sezon - przyjazn Dexa 5/10
4 sezon - 10/10 miazga thiller rasowy i koncowka epicka
5 sezon - spadek formy 5/10
6 sezon - 6/10 koncowka
7 sezon - 1 polowa 6/10 koncowka rozczrowuje 4/10

ocenił(a) serial na 8
Andros_filmweb

2 sezon 6/10 ? toć to był 10/10 najlepszy sezon jaki do tej pory był :D Każdy odcinek idealny ;p

ocenił(a) serial na 9
Jurigag

dokladnie. 2 sezon mistrzostwo swiata. Generalnie pierwsze dwa genialne, a pozniej juz roznie spadek formy.
Moje oceny:
1 sezon: 10
2 sezon: 10
3 sezon: 8
4 sezon: 9
5 sezon: 6
6 sezon: 5
7 sezon: 6

ocenił(a) serial na 10
snail_1981

ogólnie oprócz 6 sezonu, który był naprawdę słaby( chociaż moi koledzy na przykład uważają. że "miażdzył") to w każdym sezonie było coś, co nie pozwalało oderwac się od serialu. Ogólnie początki sezonu na maksa mnie wciągają, niestety im dalej, tym gorzej. Wychodzi na to, że co by się nie stało, to dexter spada na cztery łapy, nawet na środku morza potrafi przetrwac ekspozję, pływa na desce i znajdują go przemytnicy^^

ocenił(a) serial na 9
marvphin

dokladnie. Poczatek zawsze intrygujacy, ale pozniejsze rozwiazania watkow wolaja o pomste do nieba. Szkoda, ze tak splycili postac Dextera i zrobili z niego geniusza, ktory potrafi namierzyc kazdego zbira w 5 minut.
Generalnie licze, ze 8 sezon zokonczy serial w wielkim stylu.

snail_1981

10 1 sezon i 2
3 nalezy sie z 4
4 z 10
5 z 2
6 z 5
7 z 1

ocenił(a) serial na 9
10minutt

dla mnie 3 sezon nie byl wcale zly. Fakt inny niz pierwsze dwa, mniej akcji a wiecej zycia prywatnego Dextera ale to ciagle bardzo dobry sezon:)

ocenił(a) serial na 8
Andros_filmweb

I - 9/10
II 10/10
III 8/10
IV 9/10
V 7/10
VI 4/10
VII 6/10

Andros_filmweb

1 sezon - 10/10
2 sezon - 9/10
3 sezon - 9/10
4 sezon - 10/10
5 sezon - 6/10
6 sezon - 1/10
7 sezon - 2/10

ocenił(a) serial na 9
Andros_filmweb

1 sezon - 10/10
2 sezon - 10/10
3 sezon to jakaś parodia tego serialu. Miguel Prado to najbardziej wkur...jąca postać jaka kiedykolwiek pojawiła się w Dexterze. Z dalszymi było różnie. Ten z Trójkowym na pewno bardzo dobry. Ostatni niezły. Hanna Mckay 10/10;)

Andros_filmweb

Serial jest po prostu zajebisty a 8 sezon zapowiada się bombowo;
Dla mnie sezony oceniam;
Sezon 1 zaczął się tak sobie dopiero się rozkręcił i wciągnął mnie od 6 odcinka oceniam go; 9/10
sezon 2; dobry sezon dużo akcji i wrobienie policjanta przez Dextera że jest rzeżnikiem z zatoki oraz nie obliczalna kobieta...i naciągane zakończenie.10/10
sezon:3 dobry sezon fajna fabuła i wykonanie wspaniała rola aktora który zagrał Trójkowego 10/10
sezon;4. dobry sezon dużo akcji moja ocena 10/10
sezon 5: zajebisty sezon o dwóch psychopatach którzy mordują i dają zagadki z biblii 10/10
sezon 6; w tym sezonie irytowało mnie ciągle odbieranie telefonu komórkowego przez Dextera sezon poruszający i bardzo ciekawy, ze wspaniałym zakończeniem 10/10
Dal mnie ten serial jest genialny a słabe oceny poszczególnych sezonów przez forumowiczów jest wynikiem ich ciężkiego dziecinstwa albo autystycznego spojrzenia.......

atol23

W dość subiektywnej opinii sezony od najlepszego to 4,2,6,1,3,7,5

atol23

pomyliły Ci się chyba numery sezonów i ominąłeś trzeci. Pozdro

ocenił(a) serial na 9
atol23

Jakich dwóch psychopatów dających zagadki z biblii? Widać, że nie zrozumiałeś tego sezonu, bo psychopata był tylko jeden.

"irytowało mnie ciągle odbieranie telefonu komórkowego przez Dextera"

Pierwszy raz widzę taki głupawy zarzut.

"słabe oceny poszczególnych sezonów przez forumowiczów jest wynikiem ich ciężkiego dziecinstwa albo autystycznego spojrzenia"

Krytyka niektórych sezonów serialu (nawet ta uzasadniona i poparta argumentami) wynika twoim zdaniem z ciężkiego dzieciństwa?

Równie dobrze można powiedzieć, że twoja krytyka dotycząca ludzi krytykujących ostatnie sezony Dextera wynika z tego, że cię w dzieciństwie molestowali.

Ile ty masz lat? 14?

Andros_filmweb

Moim zdaniem:
-pierwszy na 8;
- drugi na 8;
-trzeci na 5;
-czwarty na 8;
-piąty na 5,5;
-szósty 6,5;
-siódmy - jestem w trakcie oglądania

użytkownik usunięty
Bodek_3

Moim zdaniem:
- I = 10
- II = 9
- III = 7
- IV = 10
- V = 5
- VI = 7
- VII = 8

kogo to kur** obchodzi

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 8
Andros_filmweb

1 sezon: 10
2 sezon: 9
3 sezon: 6
4 sezon: 8
5 sezon: 4
6 sezon: 5
7 sezon: 5

ocenił(a) serial na 8
Andros_filmweb

Skoro trzeci sezon taki słaby (koledzy wyżej tak go oceniają), to przy oglądaniu mogę go pominąć i z drugiego przeskoczyć do czwartego? Czy stracę za dużo? (dopiero wziąłem się za oglądanie Dextera :F).

Apiseq

oglądaj jak leci. 2 i 4 najlepsze.

ocenił(a) serial na 8
KaRoliusz

A pierwszy?:O

ocenił(a) serial na 8
Apiseq

3 też fajny :) ale poprostu w trochę spokojniejszym klimacie :)

Apiseq

Trzeci sezon nie jest wcale taki słaby, oglądaj jak leci i sam oceń, inaczej możesz dużo ominąć przez opinię kilku osób.

ocenił(a) serial na 9
Andros_filmweb

1 sezon - 7
2 sezon - 9
3 sezon - 6
4 sezon - 10
5 sezon - 7
6 sezon - 8
7 sezon - 8

Andros_filmweb

Właśnie skończyłem sezon 5 - w pełni się zgadzam - spadek formy, mocno naciągany cały sezon, za łatwo Dexter się wywinął, parę oczywistych luk w scenariuszu.