PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204348
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Debra i jej zabójstwo La Guerty- kiedy mogła po prostu zostawić broń na stole i wyjść i nikogo nie zabijać bezpośrednio. Scenarzyści popełnili tutaj niewątpliwie największy błąd w historii serialu.

ocenił(a) serial na 9
psyychopata

A gdzie jakas odpowiedz kogokolwiek? czekam na wyjasnienie mi ze to nie wpadka

psyychopata

Było powiedziane, w którymś z odcinków 8 sezonu, chyba w czwartym, kiedy Debra rozmawiała z Vogel, że zabiła LaGuertę, ponieważ w ten sposób chciała jakby uchronić Dextera przed tym zabójstwem. Skoro ona zabiła LaGuertę, wzięła winę na siebie. Wychodzi więc na to, że Dexter nie zabił w ten sposób niewinnej osoby, dlatego Debra ma teraz szansę mu wybaczyć, że jest seryjnym mordercą, bo ma chociaż to usprawiedliwienie, że on zabija tylko przestępców.

Przynajmniej takie wnioski wyciągnąłem z tamtej sceny.

ocenił(a) serial na 9
masuffka

No to to jeszcze większa paranoja, hahahhah. To tak jakby żona alkoholika bijącego dzieci postanowiła go uchronić przed tym i sama zbiła dzieci buaahhahahahaha, totalna paranoja. Chyba powinna starać się odwieść Dextera od zabójstwa a nie zabijać "za niego" buahahha no tutaj miałem jednak rację. Jest to chyba najbardziej kretyńska scena tego bądź co bądź wspaniałego serialu

ocenił(a) serial na 9
psyychopata

Debra sama nie wie czego chce.Ostatni odcinek tylko utwierdził mnie w tym przekonaniu

ocenił(a) serial na 10
psyychopata

chlopie czasem kobiet sie nie da zrozumiec

ocenił(a) serial na 7
dawid10809

Chłopie, czasem to się da zrozumieć :p

ocenił(a) serial na 10
sebusik

Czasem tak a czasem nie