PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

nie zabrnęłam daleko, bowiem nadal jestem w pierwszym sezonie. Mam niezdrową reakcję gdy na
ekranie pojawia się Rita, nie lubię tej postaci i uważam jej zachowanie za sztuczne. Zastanawiam się
czy ta postać pomimo upływu serialu nadal pozostanie taka sama (jak dla mnie zupełnie daremna,
czcza), czy jednak zasłuży czymś na moją sympatię.

Czy Rita tylko mnie tak irytuje?

ocenił(a) serial na 8
LegallyBrunettee

zawsze lubiłam Ritę [*]

ocenił(a) serial na 10
dupa_madzia

Rita to byla najgorsza aktorka, nie lubie takich słodziutkich kobiet, naiwnych, głupich, jak można być takim czymś...

ocenił(a) serial na 9
forii

Aktorka czy postać?

delh

postać :)

ocenił(a) serial na 9
forii

Mi się właśnie taka podoba :)

ocenił(a) serial na 9
LegallyBrunettee

Ja ją bardzo lubiłam, ale nie rozumiem po co zakładasz o tym temat. Nie wchodź tutaj więcej, bo możesz przeczytać spolery, a tutaj jest ich dużo.

Dexterka_Morgan

zakładam temat ;) ponieważ ten portal jest do dzielenia się uczuciami na temat filmu/serialu i nawiązuję do własnych odczuć na temat danej postaci w tym oto serialu.
Dexterka ;) staram się nie czytać spoilerów, bo często odbierają późniejszy, miły dreszcz zaskoczenia ;) ;)
pozdrowienia :)

ocenił(a) serial na 9
LegallyBrunettee

Zobaczysz sama jak potoczą się jej losy...Pierwsze sezony najlepsze.Potem ciut słabiej. Sam zacząłem oglądać Dextera miesiąc temu a teraz jestem na bieżąco i jestem ciekaw jak to wszystko się skończy...

ocenił(a) serial na 9
LegallyBrunettee

Tutaj wiele spoilerów jest nieoznaczonych, więc chcąc nie chcąc natrafisz na jeden taki i zepsujesz sobie seans. Też wiele jest złośliwców, którzy specjalnie będą spoilerować chociażby w tym temacie - więc radzę nie wchodzić w ogóle na forum.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
LegallyBrunettee

ja tam lubię tą postać, na pewno wole ją o wiele bardziej od pani która pojawi sie w 2 sezonie...

ocenił(a) serial na 10
dansol20

nie teguj sie w 4 sezonie ją zaje-bia hehe

ocenił(a) serial na 10
10minut

Lol, dobry spoiler nie jest zły xD.

ocenił(a) serial na 8
LegallyBrunettee

W pierwszym sezonie też jej nie trawiłam, ale doceniłam ją w drugim sezonie, gdy pojawiła się najbardziej irytująca, jak dla mnie, postać w całym serialu. Od trzeciego sezonu już się do niej przyzwyczaiłam. Mogę powiedzieć, że potem nawet za nią tęskniłam, bo i tak już niestety znasz fabułę.. ;)

ocenił(a) serial na 9
veenus

Mówisz o Lili? Jeżeli tak to mam podobne odczucia

ocenił(a) serial na 8