Od 17 lutego w TVN druga seria Dextera, tym razem o godzinę wcześniej.
2 seria to potęga!!!
ludzie jak obejrzą ją to dexter wskoczy na 1 miejsce w top 100 seriale\!!!!
A skąd ta informacja?!?! ; d
Jeżeli jest prawdziwa to świetnie i w ogóle pokocham TVN jeszcze bardziej! xD
Nie wierze. To niemożliwe. ^^
Jeżeli by tak zrobili to jestem pewien, że 3 seria byłaby na jesieni!
To, że od 17 lutego prawdopodobnie prawda, ale że o godzinę wcześniej nie :] Po pierwsze serial ma tak zwany czerwony znaczek, co oznacza, że musi być emitowany najwcześniej o 23:00, więc na pewno nie będzie go od 22:25 czy tam 22:30. Po drugie od marca wróci Kuba Wojewódzki na 22:30.
JA właśnie skończyłam oglądać sezon pierwszy (pos koniec oglądałam dwa odcinki naraz) i nie mogę się doczekać, kiedy wujcio przywiezie mi sezon 2 i 3! Serial jest EXTRA!! ;)
" 2 seria to potęga!!!
ludzie jak obejrzą ją to dexter wskoczy na 1 miejsce w top 100 seriale\!!!! "
Nie zapominaj że od stycznia jest 5 sezon LOST i to on wskoczy na 1 miejsce jak co roku na wiosnę :P
2 sezon bije na głowy 1 sezon ;))) Po prostu rewelka ;P myślę, że będzie jednak emitowany o tej samej godzinie co ostatnio ze względu na charakter scen ;P Jedno jest pewne, wrażeń będzie pod dostatkiem ;)
pozdrowionka dla wszystkich ;)
Moniia, wytłumacz mi jak można oglądac film "dwa odcinki naraz" tzn że miałas dwa ekrany na monitorze i na jednym leciał odcinek 11 na drugim 12 czy może zaszalałas i obejrzałaś dwa odcinki pod rzad tzn jeden po drugim???
bo napisałas tak jakby te dwa odcinki pod rząd były jakimś szaleństwem,z twojej strony, ja obejrzałem pod rząd prawie cały 1 sezon ( tzn 10 odcinków) bo tak mnie wciągnął.
Nie dziwię się. Wczoraj wujek przysłał mi drugi sezon Dextera a ja już jestem na 5 odcinku! Wszyscy naokoło maja do mnie pretensje, ze wciąż siedze przy komputerze. Dziwię się ludziom którzy oglądają serial w telewizji jeden odcinek w tygodniu! Jak oni to wytrzymują xD
Rewelka to będzie jak ruszy 4 sezon a oni niech se puszczają 2 sezon z lektorem ten serial trzeba oglądać w orginale a serial obok Housa to rewelka lepszego nie oglądałem poprosyu kocham te seriale są Super i każdy kto mówi ze to gnioty to niech idzie oglądac M jak miłość albo klan
Tutaj masz top100 seriali
http://www.filmweb.pl/serials/top#Dexter
Dexter rządzi, ale niepokoi mnie że idzie trochę w stronę niesamowitych naciąganych akcji rodem z Prisona, a nie powinien. Jeśli chodzi o House'a to też czasami tam oglądnę, ale fanem nie jestem bo denerwuje mnie wszechwiedza kulawego doktorka ;P
Dezertx:
Dzięki za info.
Glebacz:
Skąd ta informacja? Ja z kolei słyszałam, ze drugi sezon ruszy na początku lutego (dokładniej to w pierwszym tygodniu). Zresztą nie lepiej sobie ściągnąć serial z internetu? W telewizji nie dość, że jest z lektorem to jeszcze o późnej porze.
A niech Cie, Glebacz! Serial ma czerwony znaczek? Dopiero teraz to przeczytałam. Przecież w pierwszym sezonie nie było w nim nic takiego! W drugim, może już tak, ale tak od razu czerwony znaczek?!
To właśnie w drugim sezonie jest mniej "drastycznych"(jak na naszą pobożną tv) akcji. Główny temat to obława na rzeźnika z zatoki. Nie ma mrożonych paznokci czy latających głów dlatego uważam, że 2 sezon powinien byc nawet o 21 i nic by się nie stało bo przekleństw Debry i tak nie tłumaczą
To tak, ale w drugim sezonie jest więcej scen erotycznych. NO i dexter w tym drugim sezonie zrobił się taki inny, taki... ludzki ;) Szczerze mówiąc w pierwszym sezonie, jak ten morderca z samochodu-chłodni, wyłowił to ciało kobiety co wcześniej Dexter zabił, to tak się denerwowałam, że to jego ofiara i w ogóle. Myślałam, że w drugiej też tak będę się denerwować, czy coś, bo przecież, całą serie poszukują Rzeźnika z Zatoki, czyli jego, a tu nic takiego nie odczułam. Nic. Żadnych emocji. Żadnego dreszczyku. Nie było też żadnych strasznych scen, tylko erotyczne. Szkoda, że Dexter w drugim sezonie tak się zmienił...
no własnie seksu w 2 sezonie jest więcej bo dexter obraca już dwie panny Rite i Lile, w trzecim za to scen erotycznych jest mniej z wiadomego powodu.