PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204444
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Od 17 lutego

ocenił(a) serial na 9

Od 17 lutego w TVN druga seria Dextera, tym razem o godzinę wcześniej.

2903

Nareszcie ;) nie mogłam się doczekać. Ciekawa czy 2 seria jest tak samo dobra jak 1 ; DD

ocenił(a) serial na 10
2903

2 seria to potęga!!!
ludzie jak obejrzą ją to dexter wskoczy na 1 miejsce w top 100 seriale\!!!!

ocenił(a) serial na 8
messi1914

A skąd ta informacja?!?! ; d
Jeżeli jest prawdziwa to świetnie i w ogóle pokocham TVN jeszcze bardziej! xD
Nie wierze. To niemożliwe. ^^
Jeżeli by tak zrobili to jestem pewien, że 3 seria byłaby na jesieni!

messi1914

To dobrze, jestem fanką takich seriali ;))

ocenił(a) serial na 9
2903

To, że od 17 lutego prawdopodobnie prawda, ale że o godzinę wcześniej nie :] Po pierwsze serial ma tak zwany czerwony znaczek, co oznacza, że musi być emitowany najwcześniej o 23:00, więc na pewno nie będzie go od 22:25 czy tam 22:30. Po drugie od marca wróci Kuba Wojewódzki na 22:30.

2903

JA właśnie skończyłam oglądać sezon pierwszy (pos koniec oglądałam dwa odcinki naraz) i nie mogę się doczekać, kiedy wujcio przywiezie mi sezon 2 i 3! Serial jest EXTRA!! ;)

Moniia

" 2 seria to potęga!!!
ludzie jak obejrzą ją to dexter wskoczy na 1 miejsce w top 100 seriale\!!!! "

Nie zapominaj że od stycznia jest 5 sezon LOST i to on wskoczy na 1 miejsce jak co roku na wiosnę :P

ocenił(a) serial na 9
Piter_

2 sezon bije na głowy 1 sezon ;))) Po prostu rewelka ;P myślę, że będzie jednak emitowany o tej samej godzinie co ostatnio ze względu na charakter scen ;P Jedno jest pewne, wrażeń będzie pod dostatkiem ;)
pozdrowionka dla wszystkich ;)

Moniia

Moniia, wytłumacz mi jak można oglądac film "dwa odcinki naraz" tzn że miałas dwa ekrany na monitorze i na jednym leciał odcinek 11 na drugim 12 czy może zaszalałas i obejrzałaś dwa odcinki pod rzad tzn jeden po drugim???

kolejorzkks1

Dobre pytanie jej zadałeś xd

[za krótki]

kolejorzkks1

Obejrzałam dwa odcinki od rząd, ale czemu miałabym przez to oszaleć?

Moniia

bo napisałas tak jakby te dwa odcinki pod rząd były jakimś szaleństwem,z twojej strony, ja obejrzałem pod rząd prawie cały 1 sezon ( tzn 10 odcinków) bo tak mnie wciągnął.

kolejorzkks1

Nie dziwię się. Wczoraj wujek przysłał mi drugi sezon Dextera a ja już jestem na 5 odcinku! Wszyscy naokoło maja do mnie pretensje, ze wciąż siedze przy komputerze. Dziwię się ludziom którzy oglądają serial w telewizji jeden odcinek w tygodniu! Jak oni to wytrzymują xD

ocenił(a) serial na 8
2903

Rewelka to będzie jak ruszy 4 sezon a oni niech se puszczają 2 sezon z lektorem ten serial trzeba oglądać w orginale a serial obok Housa to rewelka lepszego nie oglądałem poprosyu kocham te seriale są Super i każdy kto mówi ze to gnioty to niech idzie oglądac M jak miłość albo klan

danszy2007

Zgadzam się w zupełności!!!

Moniia

A tak poza tym to czemu piszecie coś o TOP 100 Seriale?? Przecież nie ma czegos takiego!

ocenił(a) serial na 10
Moniia

Tutaj masz top100 seriali
http://www.filmweb.pl/serials/top#Dexter

Dexter rządzi, ale niepokoi mnie że idzie trochę w stronę niesamowitych naciąganych akcji rodem z Prisona, a nie powinien. Jeśli chodzi o House'a to też czasami tam oglądnę, ale fanem nie jestem bo denerwuje mnie wszechwiedza kulawego doktorka ;P

ocenił(a) serial na 9
dezertx

2 seria Dextera będzie emitowana w TVN od marca.

ocenił(a) serial na 8
Glebacz

A dokładnie i skąd ta informacja? ; d

za krótki.

Arno

Dezertx:

Dzięki za info.

Glebacz:

Skąd ta informacja? Ja z kolei słyszałam, ze drugi sezon ruszy na początku lutego (dokładniej to w pierwszym tygodniu). Zresztą nie lepiej sobie ściągnąć serial z internetu? W telewizji nie dość, że jest z lektorem to jeszcze o późnej porze.

Moniia

A niech Cie, Glebacz! Serial ma czerwony znaczek? Dopiero teraz to przeczytałam. Przecież w pierwszym sezonie nie było w nim nic takiego! W drugim, może już tak, ale tak od razu czerwony znaczek?!

ocenił(a) serial na 10
Moniia

To właśnie w drugim sezonie jest mniej "drastycznych"(jak na naszą pobożną tv) akcji. Główny temat to obława na rzeźnika z zatoki. Nie ma mrożonych paznokci czy latających głów dlatego uważam, że 2 sezon powinien byc nawet o 21 i nic by się nie stało bo przekleństw Debry i tak nie tłumaczą

dezertx

To tak, ale w drugim sezonie jest więcej scen erotycznych. NO i dexter w tym drugim sezonie zrobił się taki inny, taki... ludzki ;) Szczerze mówiąc w pierwszym sezonie, jak ten morderca z samochodu-chłodni, wyłowił to ciało kobiety co wcześniej Dexter zabił, to tak się denerwowałam, że to jego ofiara i w ogóle. Myślałam, że w drugiej też tak będę się denerwować, czy coś, bo przecież, całą serie poszukują Rzeźnika z Zatoki, czyli jego, a tu nic takiego nie odczułam. Nic. Żadnych emocji. Żadnego dreszczyku. Nie było też żadnych strasznych scen, tylko erotyczne. Szkoda, że Dexter w drugim sezonie tak się zmienił...

Moniia

no własnie seksu w 2 sezonie jest więcej bo dexter obraca już dwie panny Rite i Lile, w trzecim za to scen erotycznych jest mniej z wiadomego powodu.

kolejorzkks1

Taa, w drugim sezonie Dexter nabrał pewnego doświadczenia ;) I zaczął dwie na raz...