PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Odcinek Argentina

ocenił(a) serial na 10

ileż w Nim było niesamowitych chwil dogłębnie ukazujących aktualne emocje poszczególnych
postaci , REWELACYJNY ,
ostatnie 10 minut powtarzałem kilkukrotnie, Debra ukazała najlepsze możliwe oblicze jej gry
aktorskiej, poprostu jestem zachwycony <3

ocenił(a) serial na 9
qualbeat

Ja właśnie oglądam ostatnie 10 minut po raz czwarty.

Najlepszy sezon. Najlepszy odcinek.

ocenił(a) serial na 9
qualbeat

Właśnie skończyłam oglądać i również jestem zachwycona, faktycznie rewelacyjny odcinek, 10/10. Sezon siódmy naprawdę trzyma poziom, oby tak dalej.

ocenił(a) serial na 10
qualbeat

Odcinek genialny, dialogi cudo, kilka razy powtarzałem nie które sceny 10/10

ocenił(a) serial na 10
glorusek

dobrze bylo heh

ocenił(a) serial na 9
10minut

W końcu znalazłeś napisy? To fajnie.

ocenił(a) serial na 10
Dexterka_Morgan

udalo sie heh xD

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

To ty się w końcu obraziłaś na Dextera czy nie?

ocenił(a) serial na 9
nikike

Obraziłam ja się kiedyś?

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

Coś opowiadałaś na forum, że żałujesz, że masz taki login jaki masz, bo Dexter jest teraz(tzn. wtedy) beznadziejny, ja jakoś wtedy właśnie Dextera zacząłem oglądać.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Na forum w sensie, że na inne.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Bo miałam męski nick, tylko dlatego żałowałam. Pewnie tobie o to chodzi.

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

Nie, mówiłaś, że gówniany serial.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Chyba że to Vesper, ale wątpię.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Pomyliłeś się, pewnie chodzi tobie o vesper albo kogoś innego :)

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

Ale właśnie mi się wydaje, że ty narzekałaś, że ty miałaś nick z Dexterem. Tak jak niżej napisałaś.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Myślę, że nie mówiłam do końca poważnie.

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

No nie wiem... Ty raczej mawiasz poważnie, odchodzę z forum - odchodzę. Taki Dead to chyba ze cztery razy odchodził i wracał.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Wiem, wiem. Usunął konto, by nie być dłużej nołlajfem (tak mi się wydaje), trochę szkoda. Chociaż niektórzy pewnie myślą nadal, że to było moje konto. Beka z nich.

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

Ponoć pojechał do Warszawy na studia...

ocenił(a) serial na 9
nikike

Serio? Ale po co od razu usuwać konto? Nie wierzę w to. Wszystko co pisał to były kłamstwa, więc w studia też nie uwierzę.

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

Z priva:
"Wyjeżdżam na cały rok na studia. A jak mi się spodoba i mnie nie wyrzucą, to będę je kontynuował. Dlatego od początku października mnie nie będzie, bo nie będę miał - przynajmniej na początku - internetu.

Dobranoc :)"
I usunął konto i nie przyjechał na obiecany oflajn, co wkurzyło Roberta.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Treścią jego postów były same kłamstwa, wszystko, co o sobie pisał lub innych. Więc w to też mu nie uwierzę.
Robert wierzył, że się z nim spotka? Co za naiwny gość ;)

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

Pisał jeszcze, że przyjedzie z siostrą.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Jeżeli ma siostrę...

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

W sumie to może i masz racje. 5 i 6 sezon były dość słabe i trochę żałowałam poprzedniego nicka, ale już jest dobrze. Lepszy sezon i lepsze nastawienie.

użytkownik usunięty
qualbeat

Debra według mnie w tym sezonie "straciła jaja". Pani porucznik, która nie potrafi opanować emocji i poukładać własnego życia, za często się trzęsie i lamentuje. Odcinek, który rozkręcił akcję (potwierdzenie, żę Sirko jest gejem, wyznanie miłosne Debry, zeszmacenie Quinna). I miło było zobaczyć Astora i Cody'ego hehe

ocenił(a) serial na 10

Może straciła jaja, ale jej gra aktorska mnie w tym sezonie zadziwia :) Naprawde jest niezla, a wczesniej za nia nie przepadalam :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
luthiena

Dexter dostał dużą lekcję jak działa miłość, co w jego przypadku jest kluczowe. Debra za to, zagrała przez 1 min tak, że powinna dostać za to Oscara!

ocenił(a) serial na 8
luthiena

Po rozwodzie z C.Hallem widać , że zdominowała go na planie. We wspólnych scenach Michael wypada znacznie gorzej od niej. Tak było też w scenie gdy wyznała mu , że była w nim zakochana.

ocenił(a) serial na 8
ciosina

Raczej Hall tak dobrze odgrywa swoją rolę. Jak inaczej Dexter miałby zareagować na takie wyznanie. Podobnie we wcześniejszych wspólnych scenach on gadał jak z siostrą, ona jak z kimś, do kogo czuje coś więcej, np. w scenie, gdy sugerował jej, że powinna się umówić z Salem i nie rozumiał jej wzburzenia. Wg mnie gra obojga jest pierwszorzędna.

ocenił(a) serial na 10
qualbeat

Na tym odcinku to aż klawisz od przewijania mi się wytarł, Rewelacja !

użytkownik usunięty
qualbeat

Odcinek zaskakująco dobry, i to mimo tego, ze wróciły wątki, które uznawałam za beznadziejne: życie rodzinne i Deb zakochana w Dexie. Scena wyznania Debry - super, scena rozmowy w gejowskim barze - super, LaGuerta na tropie - robi się ciekawie, a myślałam, że co jak co, ale to jej śledztwo na pewno uwalą (chociaż w sumie to jeszcze mogą uwalić). Aż zaczynam poważnie brać pod uwagę możliwość, że scenarzyści naprawdę wiedzą, co robią i nie skończy się, jak zwykle, na wywinięciu się Dexa ze wszystkiego. Twist w promo następnego odcinka, czyli porwanie Hanki, dość przewidywalny, ale i tak ciekawe, czy to Izaak ją wykończy, czy ona jego ;)

ocenił(a) serial na 10
qualbeat

Debra jest rewelacyjna. Faktycznie ostatnie 10 min odcinka jest super

ocenił(a) serial na 9
qualbeat

Ostatni monolog Dextera czym dla ludzi jest ta '"Argentyna" to klasyka. Najlepszy monolog Dexa od czasu tego z końca finału 4 sezonu.