PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Hej,

pojawiły się pierwsze oficjalne spoilery odnośnie 8 sezonu:

- sezon ósmy jest planowany na lato 2013
- producenci chcą by postać Hanny powróciła i właśnie są prowadzone negocjacje z aktorką
- producenci mają dokładnie zaplanowane zakończenie serialu
- ósmy sezon jest pisany jako OSTATNI z zdecydowanym zaznaczeniem że kiedy stacja
Showtime zdecyduje się na kolejne sezony to 8 seria będzie zmierzała w innym kierunku aniżeli
ostatecznego zakończenia, decyzja ma zapaść w najbliższym czasie

źródło: dexterdaily.com

ocenił(a) serial na 9
TiNeX

wow co za mega spojlery

TiNeX

Dzięki, szkoda oglądać kolejną serię, wszystko wiadomo!

cubic_2

to nie oglądaj...

jason86

Po drugim przeczytaniu może wykryłbyś ironie...

cubic_2

wzajemnie

TiNeX

Hanna mmm ;) heh no ok mi jej postać w Dexterze spasowała :)
następne sezony hmm ciekawe jakby się z tym uporali... ?
Ale przecież to Michael C. Hall zadecydować ma jak Dexter skończy a powiedział że happy endu nie będzie... czyżby miał dostać dużo mamony aby zmienił zdanie ?

ocenił(a) serial na 9
jason86

Przecież ewentualna decyzja o kolejnych sezonach nie wyklucza braku happy-endu na koniec całego serialu, więc nie wiem o co ci chodzi.

delh

z tymi następnymi sezonami jestem jak najbardziej ZA ale co by się dalej działo ?

ocenił(a) serial na 10
jason86

20 lat później, Harrison idzie w ślady Dextera :P

nillvo

heh taa ;)

ocenił(a) serial na 9
TiNeX

Super te spoilery - Hannah w 8 sezonie będzie albo nie będzie, będzie więcej niż 8 sezonów, albo nie będzie.

ocenił(a) serial na 7
delh

szkoda że to nie fejsbuk, bo na prawdę kliknęłabym "lubię to" :D

Ale jednak myślę że o Hannah spoiler jest konkretny, obstawiam 80 procent, że będzie :D
Ten drugi to myślenie bardziej życzeniowe, ale obstawiam 80 procent a nawet więcej, że będzie tylko 8 sezonów :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
TiNeX

Uważam za niesprawiedliwe , że Hannah się wywinęła Liczyłem ,że odpadnie z serialu. Zamula trochę to wszystko.

ocenił(a) serial na 9
TiNeX

Spoilerem np może być to, że Angel nie odejdzie z policji po śmierci LaGuerty, tylko będzię szukał sprawcy.

ocenił(a) serial na 8
TiNeX

Już to kiedyś wstawiałem w innym temacie. Jeszcze było, że śmierć LaGuerty wpłynie na Angela i że będzie uwzględnione, że Deb zabiła ją z własnej broni. Dex będzie miał przeciwnika, ale nie będzie to typowy "bad guy". Nie będzie przedmiotem śledztwa Miami Metro. Dowiemy się czegoś nowego o początkach Dextera. I że zakończenie nie będzie szczęśliwe.