Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207099
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Nie tak to sobie wyobrażałem :D

http://www.spoilertv.co.uk/images/dexter/Season%208/Set%20Photos/Major%20Spoiler /majorspoiler.jpg.php

MatiasPL96

ojaciee O.O

ocenił(a) serial na 9
MatiasPL96

Tu jest więcej zdjęć z ostatniego odcinka.

http://www.onlocationvacations.com/2013/07/18/major-dexter-spoilers-and-photos-o f-potential-series-ending/

Ja żałuję, że spojrzałem, ale to było silniejsze ode mnie.. ;) Od teraz nie będą zaglądał w żadne spoilery, poza trailerami na końcu każdego odcinka.

Skoro już jednak zobaczyłem tamte zdjęcia to krótko skomentuję.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

Mi to wygląda na to, że albo Debra się sama zabije, albo każe to zrobić Dexterowi, bo będzie wolała umrzeć w taki sposób niż oddać się w ręce policji i pójść na krzesło. Potem Dex wrzuci jej ciało do morza.

Inne opcje:
- Dexter zabije Deb wbrew jej woli, czyli tak jak inne swoje ofiary . Bardzo, bardzo wątpliwe. Dex zrezygnował z zabicia Isaaka czy Hannah a zabiłby Debrę? Zbyt naciągane. Jeżeli ją zabije to tylko na jej wyraźną prośbę (tak jak Camillę w 3 sezonie)

- to jest jedynie sen Dextera - też wątpliwe. W ostatnim odcinku bawić się w jakieś sny?

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

KONIEC SPOILERA

ocenił(a) serial na 9
delh

Mi się wydaje ,że to zdjęcie ma coś wspólnego z Hanną tzn, Hannah otruję Debre lub coś w tym stylu i dlatego widzimy Debrę umierającą na łodzi.Pewnie wyda się to ,że Debra zabiła LaGuertę i Dexter porwie ją ze szpitala lub coś w tym stylu.

ocenił(a) serial na 10
MatiasPL96

a ja mysle ze Dex zabije Deb dzialajac w imie kodeksu . zabil ja bo ona zabila Laguerte dla niego a on zabil brata dla niej .jestesmy kwita

MatiasPL96

Opcji może być wiele...w finale 1 serii też leżała owinięta folią, a jednak przeżyła. Bardziej przychylałabym się do samobójstwa, Hannah i jej trutki to by były odgrzewane kotlety.