PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

mam takie pytanie dziwne, czy tylko w Polsce poziom fanów Dextera jest żałośnie niski ? za
granicą ludzie ostatnie odcinki(tj 6 i 7) oceniają masakrycznie słabo, powrót Hannah
katastrofalnie i bez polotu, a ogólnie cały sezon 8 za zmarnowany czas i zadają sobie pytanie
czemu Debra nie zabiła Dextera.....

ocenił(a) serial na 9
Jurigag

nie rozumiem tego postu. Ze niby w Polsce kazdy jest nowym sezonem zachwycony czy jak? Mi sie wydaje, ze wiekszosc tu na forum raczej narzeka na poziom 8 sezonu.

"mam takie pytanie dziwne, czy tylko w Polsce poziom fanów Dextera jest żałośnie niski ?"
Czyli co - jesli komus sie podoba to znaczy, ze jego "poziom jest niski"? Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawe ale ludzie sa rozni i to, ze tobie sie cos nie podoba nie znaczy, ze ja tez bede rozczarowany. Taka prosta rzecz a jakze czesto zapominana!
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
snail_1981

Chodzi mi o to że ludzie są ślepi i nie patrzą na fabułe, dialogi itp czytaj Hannah - ładna kobieta więc wszyscy uważają ją za super postać serialu a za każdym razem jak ona się pojawia w jakiejś scenie to jej poziom jest straszliwie niski, podobnie z odcinkami, odkąd się pojawiła to od 6 i 7 odcinka poziom zaczął lecieć masakrycznie w dół....

ocenił(a) serial na 9
Jurigag

ja tam uwielbiam Hannah... a jak ja zobaczylem w tej bialej, obcislej sukience to az mnie ciarki przeszly:)

ocenił(a) serial na 10
Jurigag

Popieram Snaila, w twoja wypowiedź jest na bardzo niskim poziomie, ponieważ nie można ludzi ocenia za to jaki mają gust. To, że komuś podoba się X, a komuś Y nie oznacza, że ten któremu podoba się Y jest gorszy od tego, któremu podoba się X. Kwestia gustu, o tym się nie dyskutuje. A, co do porównania z fanami zagranicznymi, jesteśmy Polakami i największym naszym problemem jest to, że non stop porównujemy się do innych nacji, uważamy się od nich gorsi. Lepiej wzorować się na naszych przodkach niż na innych nacjach.

użytkownik usunięty
Jurigag

Tutaj w tym wątku masz napisane dość szczegółowo, co będzie w ostatnich odcinkach:
http://www.filmweb.pl/serial/Dexter-2006-331618/discussion/Jak+potocz%C4%85+si%C 4%99+losy+Dextera+do+samego+ko%C5%84ca%2C+odpowied%C5%BA+ju%C5%BC+znamy,2264548

Nie będzie Happy End'u.

użytkownik usunięty

Sorry, pomyliłem wątki.

Co do Twojego pytania - puknij się człowieku (mocno) w czoło. Co to znaczy "W Polsce" ?? Rasizm narodowościowy jest Ci po drodze? Każdy jest inny i nie ma to nic wspólnego z krajem, w którym żyje. Zanim następnym razem będziesz pisał takie tezy, uważnie poczytaj forum fanów Dextera. Wszystkich - nie tylko tych najbardziej krzykliwych czy kontrowersyjnych. Szczęka Ci opadnie.