mam takie pytanie dziwne, czy tylko w Polsce poziom fanów Dextera jest żałośnie niski ? za
granicą ludzie ostatnie odcinki(tj 6 i 7) oceniają masakrycznie słabo, powrót Hannah
katastrofalnie i bez polotu, a ogólnie cały sezon 8 za zmarnowany czas i zadają sobie pytanie
czemu Debra nie zabiła Dextera.....
nie rozumiem tego postu. Ze niby w Polsce kazdy jest nowym sezonem zachwycony czy jak? Mi sie wydaje, ze wiekszosc tu na forum raczej narzeka na poziom 8 sezonu.
"mam takie pytanie dziwne, czy tylko w Polsce poziom fanów Dextera jest żałośnie niski ?"
Czyli co - jesli komus sie podoba to znaczy, ze jego "poziom jest niski"? Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawe ale ludzie sa rozni i to, ze tobie sie cos nie podoba nie znaczy, ze ja tez bede rozczarowany. Taka prosta rzecz a jakze czesto zapominana!
Pozdrawiam.
Chodzi mi o to że ludzie są ślepi i nie patrzą na fabułe, dialogi itp czytaj Hannah - ładna kobieta więc wszyscy uważają ją za super postać serialu a za każdym razem jak ona się pojawia w jakiejś scenie to jej poziom jest straszliwie niski, podobnie z odcinkami, odkąd się pojawiła to od 6 i 7 odcinka poziom zaczął lecieć masakrycznie w dół....
ja tam uwielbiam Hannah... a jak ja zobaczylem w tej bialej, obcislej sukience to az mnie ciarki przeszly:)
Popieram Snaila, w twoja wypowiedź jest na bardzo niskim poziomie, ponieważ nie można ludzi ocenia za to jaki mają gust. To, że komuś podoba się X, a komuś Y nie oznacza, że ten któremu podoba się Y jest gorszy od tego, któremu podoba się X. Kwestia gustu, o tym się nie dyskutuje. A, co do porównania z fanami zagranicznymi, jesteśmy Polakami i największym naszym problemem jest to, że non stop porównujemy się do innych nacji, uważamy się od nich gorsi. Lepiej wzorować się na naszych przodkach niż na innych nacjach.
Tutaj w tym wątku masz napisane dość szczegółowo, co będzie w ostatnich odcinkach:
http://www.filmweb.pl/serial/Dexter-2006-331618/discussion/Jak+potocz%C4%85+si%C 4%99+losy+Dextera+do+samego+ko%C5%84ca%2C+odpowied%C5%BA+ju%C5%BC+znamy,2264548
Nie będzie Happy End'u.
Sorry, pomyliłem wątki.
Co do Twojego pytania - puknij się człowieku (mocno) w czoło. Co to znaczy "W Polsce" ?? Rasizm narodowościowy jest Ci po drodze? Każdy jest inny i nie ma to nic wspólnego z krajem, w którym żyje. Zanim następnym razem będziesz pisał takie tezy, uważnie poczytaj forum fanów Dextera. Wszystkich - nie tylko tych najbardziej krzykliwych czy kontrowersyjnych. Szczęka Ci opadnie.