Witajcie! Chciałabym ślicznie poprosić ludzi dobrej woli o pomoc w ukończeniu studiów :) Poniżej link do ankiety, nie jest długa, wiec nie zajmie wam więcej niż 7-10 minut, a mi ogromnie pomoże :)
http://moje-ankiety.pl/respond-33425.html
Również wypełniłam ankietę. Ciekawy temat pracy - chętnie bym ją przeczytała:) Pozdrawiam.
Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i miłe słowa! :) jak tylko opracuję uzyskane dane chętnie się podzielę raportem :)
Wypełniłam :) Bardzo ciekawa, zwłaszcza pytania o to, czy Dexter jest dobry czy zły - pewnie będzie po 50% :) Ale rozeslij ankietę też do osób z for innych seriali, bo jak wypełnią sami fani Dextera, to będzie nierzetelna.
Powodzenia:)
Zamieściłam ją w kilku miejscach:) Ankieta jest jedną z dwóch metod badawczych, prócz niej robię także analizę wypowiedzi użytkowników forów dyskusyjnych dotyczących Dextera (wybrałam sobie 3 fora ) więc spotkałam się także ze zdaniem antyfanów. Moja praca będzie zestawieniem wyników uzyskanych w ankiecie i tych z analizy.
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi!!!!! Nie spodziewałam się aż takiego odzewu :) Zamykam ankietkę i przystępuje do kodowania i analiz :)
nie zdążyłam wypełnić ankiety ale i tak czekam na rezultaty :) życzę powodzenia
Ciekawa ankieta, fajnie zrobiona, tylko dlaczegow pyt. 6 w kafeterii nie ma wskazania w kafeterii, że ktoś zaliczył 7 sezonów? Strasznie fajne Ci wyjdą te wyniki pomiaru, ciekawa jestem naszego "portretu" jako oglądaczy Dextera...Koniecznie podziel się raportem;)