PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Witajcie! Chciałabym ślicznie poprosić ludzi dobrej woli o pomoc w ukończeniu studiów :) Poniżej link do ankiety, nie jest długa, wiec nie zajmie wam więcej niż 7-10 minut, a mi ogromnie pomoże :)

http://moje-ankiety.pl/respond-33425.html

ocenił(a) serial na 10
zdepptusia

fajna,gratuluję

ocenił(a) serial na 8
zdepptusia

Również udzieliłam odpowiedzi, proszę bardzo : )

ocenił(a) serial na 9
zdepptusia

Wypełnione :) Jak skończysz to wrzuć swoje wnioski :)

ocenił(a) serial na 9
zdepptusia

wypełnione

ocenił(a) serial na 7
zdepptusia

Również wypełniłam ankietę. Ciekawy temat pracy - chętnie bym ją przeczytała:) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
zdepptusia

Wypełniona.

zdepptusia

Boże... co do za studia ze takie lajtowe prace można pisać....

ocenił(a) serial na 10
Pogromca_nolifow

mi sie nie chciało :D

ocenił(a) serial na 10
zdepptusia

Wypełniona:) Podziel się kiedyś Twoją pracą - z przyjemnością przeczytam:)

ocenił(a) serial na 10
blackalie

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i miłe słowa! :) jak tylko opracuję uzyskane dane chętnie się podzielę raportem :)

ocenił(a) serial na 10
zdepptusia

Wypełniłam :) Bardzo ciekawa, zwłaszcza pytania o to, czy Dexter jest dobry czy zły - pewnie będzie po 50% :) Ale rozeslij ankietę też do osób z for innych seriali, bo jak wypełnią sami fani Dextera, to będzie nierzetelna.
Powodzenia:)

ocenił(a) serial na 10
susella

Zamieściłam ją w kilku miejscach:) Ankieta jest jedną z dwóch metod badawczych, prócz niej robię także analizę wypowiedzi użytkowników forów dyskusyjnych dotyczących Dextera (wybrałam sobie 3 fora ) więc spotkałam się także ze zdaniem antyfanów. Moja praca będzie zestawieniem wyników uzyskanych w ankiecie i tych z analizy.

ocenił(a) serial na 10
zdepptusia

Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi!!!!! Nie spodziewałam się aż takiego odzewu :) Zamykam ankietkę i przystępuje do kodowania i analiz :)

ocenił(a) serial na 9
zdepptusia

nie zdążyłam wypełnić ankiety ale i tak czekam na rezultaty :) życzę powodzenia

zdepptusia

i co z tą pracą? Chętnie bym przeczytał :)

zdepptusia

Ciekawa ankieta, fajnie zrobiona, tylko dlaczegow pyt. 6 w kafeterii nie ma wskazania w kafeterii, że ktoś zaliczył 7 sezonów? Strasznie fajne Ci wyjdą te wyniki pomiaru, ciekawa jestem naszego "portretu" jako oglądaczy Dextera...Koniecznie podziel się raportem;)

ked

Gdyż pytanie brzmiało: "Ile pełnych sezonów Pan/Pani obejrzał/a?" a ankieta została przygotowana w czasie emisji 7 sezonu.