Prawdopodobnie w trzecim sezonie pojawi się Shannyn Sossamon. ów pani prezentuje się zaiste urodziwie: http://www.ratewall.com/cpics/28c2d8cb-55f0-4aeb-8034-c63661acf296_Shannyn-Sossa mon-Original.jpg
Kogo zagra? Prawdopodobnie nową policjantkę na posterunku (na miejsce Doakesa?), a niewykluczone, że również będzie nowym czarnym charakterem.
Sama nie wiem.... znam ją tylko z "Obłędnego rycerza" więc nie wiele mogę o niej powiedzieć :/ poczekamy zobaczymy
Przyznam, że też jej nie znam zbytnio, raczej gdzieś tam z drugiego planu. Co do jej roli, to może tym razem jednak nie czarny charakter, bo po drugim sezonie byłaby to niejako powtórka z rozrywki. Cóż, zobaczymy już niebawem :)
Widziałem ją w One Missed Call (US) - katastrofa (ale miała beznadziejną rolę i była beznadziejnie prowadzona przez reżysera, tak na usprawieliwienie). Natomiast w Kiss Kiss Bang Bang i Wristcutters: A Love Story była ok (ciekawe role miała), więc ja nie mam przeciwwskazań, jeśli ktoś by pytał :)
ja ją widziałem w The Rules of Attraction i wydaje mi się ze talentu jej nie brakuje. a tym bardziej urody;)
Ja ją widziłam w "40 dni i 40 nocy", nie pamietam jej z "Obłędnego rycerza"
Na tym zdjęciu co dałes, to wyglada jak czarny chrakter ;) Mam nadzieje, że nie wda sie w żaden romans z Dexterem ;/
w "Obłędnym Rycerzu" grała księżniczkę.. główną dziewoję o którą się panowie bili
Nie wiadomo kogo będzie grała... może będzie nową kobietą w życiu pana D. a może jakąś seryjną morderczynią w zastępstwie Lili. Może jakąś wścibską reporterką, która uznała, że sprawa Rzeźnika z Zatoki nie jest zamknięta...
Mam nadzieję, że się bedzie często pojawiać :)
Byłoby fajnie, gdyby znalazła sie w obsadzie. Jest bardzo ladna i naturalnie gra, o czym mozna sie przekonać oglądając choćby takie filmy z jej udziałem jak "Żyć szybko, umierać młodo", "40 dni i 40 nocy", "Zjadacz grzechów".
serio? fantastyczna wiadomość! dziewczyna jest wg mnie bardzo ładna i bardzo utalentowana:)
Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o Dexterze:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych
www.serialeforever.fora.pl
Gdzieś przeczytałem, że w pierwszym epizodzie Dexter ma zabić kogoś, czyja wina nie będzie dla niego taka pewna. Ma zmienić też sposób zabijania. Natomiast nowa postać grana przez Jimmy'ego Smitsa ma stać się bliskim przyjacielem Dextera.
Shannyn Sossamon świetnie prezentowała się w thrillerze "Katakumby" - (oparty na faktach). Film może nie pierwszych lotów ale jej gra świetna. Zwłaszcza kiedy popada w furię, w ręku trzyma siekerię, a po jej twarzy i ciele spływa cudza krew. Wg mnie śmiało moglaby zagrac jakąś mroczną rolę w Dexterze. Pozdrawiam fanów tego serialu :)