Cześć. Szukam jakiegoś dobrego serialu i liczę na Waszą pomoc.
Może ułatwię Wam zadanie i napiszę co już obejrzałem (wymienię tylko te seriale, które mi się spodobały).
Dexter
Breaking Bad
Luther
Homeland
Suits
Friends
How i met your mother
The Killing
Twin Peaks
Sons of Anarchy?
The Walking Dead?
Podobno dobre są The Wire i ten nowy House of Cards ale ich jeszcze nie oglądałem ;)
The Walking Dead odpada. Dzięki za te tytuły, bo przeglądałem listę seriali, ale tych akurat nie widziałem. Na początek sprawdzę ten nowy, póżniej The Wire, a dalej zobaczymy. Czekam na dalsze propozycje
Hej, jeśli nie oglądałeś gorąco polecam: Spartakusa, Rodzinę Borgiów, Chucka, Battlestar Galactica, Grę o tron, pierwszy sezon American Horror Story - to oceniłam od 8 do 9, a dziesiątkę dostał ode mnie Rzym oraz Firefly, które to seriale również polecam :) Ewentualnie jeszcze White Collar i Supernatural, ale to już taka baardzo lekka rozrywka.
Dzięki za wiele tytułów, ale większości raczej nie obejrzę, bo jakoś niespecjalnie odpowiada mi tematyka. Chuck, Gra o tron, American Horror Story, White Collar - tym serialom na pewno się przyglądnę,
The Walking Dead - opada
Lost i Prison Break oglądałem, pierwsze sezony świetne, pozostałe tylko średnie.
Nad Fringe zastanowię się, jeśli jest tak rewelacyjny jak mówisz, to czemu nie :)
Justified
Sons Of Anarchy
The Wire
Uśpiona Komórka > Homeland
Z komedii to zdecydowanie On, ona i dzieciaki i Community
Proponuję "Sherlock"" - brytyjski miniserial, rewelacyjny, jestem po drugim sezonie i z niecierpliwością czekam na trzeci. Niedawno go odkryłam i od razu się zakochałam. :) A to dziwne, bo wielką fanką detektywa w śmiesznej czapce nie jestem. ;)