PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Cześć. Szukam jakiegoś dobrego serialu i liczę na Waszą pomoc.
Może ułatwię Wam zadanie i napiszę co już obejrzałem (wymienię tylko te seriale, które mi się spodobały).
Dexter
Breaking Bad
Luther
Homeland
Suits
Friends
How i met your mother
The Killing
Twin Peaks

użytkownik usunięty
Fil3k

Sons of Anarchy?
The Walking Dead?

Podobno dobre są The Wire i ten nowy House of Cards ale ich jeszcze nie oglądałem ;)

The Walking Dead odpada. Dzięki za te tytuły, bo przeglądałem listę seriali, ale tych akurat nie widziałem. Na początek sprawdzę ten nowy, póżniej The Wire, a dalej zobaczymy. Czekam na dalsze propozycje

użytkownik usunięty
Fil3k

Sherlock

Sherlock pójdzie na pierwszy ogień, ze względu na to, że jest dość krótki. Dzięki

ocenił(a) serial na 9
Fil3k

Hej, jeśli nie oglądałeś gorąco polecam: Spartakusa, Rodzinę Borgiów, Chucka, Battlestar Galactica, Grę o tron, pierwszy sezon American Horror Story - to oceniłam od 8 do 9, a dziesiątkę dostał ode mnie Rzym oraz Firefly, które to seriale również polecam :) Ewentualnie jeszcze White Collar i Supernatural, ale to już taka baardzo lekka rozrywka.

corialote

Dzięki za wiele tytułów, ale większości raczej nie obejrzę, bo jakoś niespecjalnie odpowiada mi tematyka. Chuck, Gra o tron, American Horror Story, White Collar - tym serialom na pewno się przyglądnę,

Fil3k

The walking dead
Fringe (rewelacyjny)
Lost
Skazany na śmierć

MiNt95

The Walking Dead - opada
Lost i Prison Break oglądałem, pierwsze sezony świetne, pozostałe tylko średnie.
Nad Fringe zastanowię się, jeśli jest tak rewelacyjny jak mówisz, to czemu nie :)

Fil3k

Naprawdę wciąga polecam ciekawa historia :)

ocenił(a) serial na 9
Fil3k

Justified
Sons Of Anarchy
The Wire
Uśpiona Komórka > Homeland
Z komedii to zdecydowanie On, ona i dzieciaki i Community

ocenił(a) serial na 9
Fil3k

Proponuję "Sherlock"" - brytyjski miniserial, rewelacyjny, jestem po drugim sezonie i z niecierpliwością czekam na trzeci. Niedawno go odkryłam i od razu się zakochałam. :) A to dziwne, bo wielką fanką detektywa w śmiesznej czapce nie jestem. ;)

Fil3k

LOST

Borys07

Zgadzam się ale w przypadku dwóch pierwszych, ewentualnie 3 sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Fil3k

Mentalista może?

Fil3k

polecam Six Feet Under, The Wire, The Sopranos, Oz, Deadwood, Mad Men, Rome, Boardwalk Empire, Arrested Development, Band Of Brothers, Game Of Thrones