Po Breaking bad tak sobie myślę czy nie zacząć oglądać Dextera ale mam pytanie czy nie rozczaruje
się? Czy fabuła jest interesująca i w klimacie historii o Walcie?
Oglądać czy nie oglądać oto jest pytango
Tak ponieważ jest bardzo ciekawy i wciągający, ja jak zaczynałem oglądać to nieraz nawet 4-5 odcinków dziennie obejrzałem. Jak najbardziej oglądać
Ja mam na odwrót Dexa już niestety skończyłem, a za Breaking bad nie mogę się zabrać. Główny aktor jest dla mnie odpychający i kojarzy mi się jedynie z Zwariowanym Światem Malcolma a ponoć serial jest dobry. Widziałem tylko chyba 3 odcinki motyw z Camperem i trupem w wannie i jakoś mnie nie porwał.
Zaufaj mi Breaking bad jest dla mnie najlepszym serialem jaki kiedykolwiek powstał. Na początku też jakoś nie byłam zainteresowana ale gdy zaczęłam oglądać to nie mogłam przestać całe noce nieprzespane ale warto :)
No wiesz ja też na początku myślałem że rozczaruje się ale jednak właśnie zakończyłem 1 sezon no i po prostu wszystkie odcinki arcydzieło na pewno ci się spodoba po prostu musisz to oglądnąć
Dobra, to ja zadam takie pytanie, poniekad powiazane. Jak oceniacie poszczegolne sezony dextera?
[spoiler]
Chodzi o to, ze przy pierwszych trzech bylo ciekawie, nie powiem. Potem w czwartym zwiazanie sie dluzsze z ofiara, po czym... W piatym sezonie dostajemy cos podobnego (jestem przy 6 odcinku). I nie ukrywam, ze sie nudze. Tendencja jest spadkowa, czy kolejne sezony beda jednak lepsze i przypomna 'starego, dobrego dextera'?
[/spoiler]
Kolejne sezony to niestety równia pochyła w dół. Oczywiście to moje zdanie, ale myślę, że wielu Ci to potwierdzi ;)
*mlask mlask* No coz, dzieki za odpowiedz, wiec na chwile obecna Dexter idzie w odstawke.
Jaka równia pochyła? To bardzo subiektywne! Przecież tyle osób zachwyca się 2 sezonem, który ja średnio lubię. 3 to ciekawa opcja próby uczłowieczenia Dextera. A 4... Coś niesamowitego... Ludzie hejtują 5 i 6 sezon jako strasznie słaby, a ja właśnie 6 ubóstwiam. "Przeciwnik" Dexa i jego zabójstwa to arcydzieła! Cały motyw jest kosmiczny. Zaczęły mi się wakacje, to biorę się za 7 sezon, ale może się skuszę na oglądanie jeszcze raz z moich chłopakiem, bo on jest po 2 sezonie.
Zjacer, ja Ci osobiście serdecznie polecam. 1 sezon, naprawdę dobry przy takim 4 czy w mojej subiektywnej opinii 6 to nic!!!
Wlasnie jestem w polowie piatego, musze przyznac Ci racje - sezon czwarty byl niesamowity. Koncowka mistrzowska, tylko piaty jakos stracil magie.
5 może nie jest szczególny, jednak mi jakoś bardzo nie szkodził. Wielu osobom się też nie podoba 6 sezon, a mi z kolei brak słów... Daj znać jak będziesz po, może też ktoś doceni te arcydzieła : )