Widzieliście reklamę banku ING z Łukaszem Garlickim? Kiedy to widzę to zwsze kojarzy mi się Dexter.Facet jest bardzo podobny do naszego bohatera,nawet jest ubrany w jego stylu a do tego jadąc samochodem słyszymy jego myśli. Normalnie jak w serialu.
brak słów, do marcina - tak może się kojarzyć, szczegolnie ten usmiech po oszustwie.
Nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj. Milczenie jest złotem.
Nie karmcie trolla :) Najlepiej klikajcie "zgłoś nadużycie" przy każdym jego poście. Napiszcie, że spoileruje i obraża innych. Poproście też o usunięcie użytkownika, bo to nie pierwsze takie zachowanie z jego strony. Im więcej osób go zgłosi, tym większe prawdopodobieństwo, że mu usuną konto.
Super :) Ja również już co najmniej 9 razy go dziś zgłosiłam i za każdym razem pięknie wytłumaczyłam :) Oby teraz moderatorzy zrobili swoje. Takie osoby naprawdę nie powinny czuć się bezkarnie na forum. Moderatorzy, liczymy na Was! :)
Ciiii. Nie pisz takich rzeczy, bo jeszcze Ciebie też ktoś zgłosi :P To kim jest ten pan jest tak oczywiste, że nie ma potrzeby mówienia tego na głos. Poza tym, nie zniżaj się do takiego poziomu :)
Szczerze mówiąc nie skojarzyłam tej reklamy z Dexterem. Chociaż jak się tak teraz zastanawiam to można się doszukać podobieństw, podobne miny robi :)
Widziałam ostatnio tę reklamę i masz rację - może się ona kojarzyć z Dexterem ;) Niedawno nawet przewinął się tu temat dot. obsady polskiej wersji Dextera. Nikt wtedy o Garlickim nie pomyślał, ja na pewno w roli Dexa prędzej zobaczyłabym Garlickiego niż np. Żebrowskiego, który był najczęstszym wyborem w tamtej dyskusji.
serio, masz rację, ewidentnie reklama jest stylizowana na dexa :) szukałam w bagażniku jakiejś wystajacej ręki, albo chociaz plastic bag ale nie ma :( hehe