PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203200
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Która stacja według was robi teraz, albo robiła najlepsze serialowe produkcje? Myśle że ostatnio jednak HBO troszkę przystopowało i ja stawiam na Showtime. Chociaż z HBO wyszło przecież genialne SFU... Sam nie wiem.

ocenił(a) serial na 8
Allor1994

hbo - rzym, soprano, sfu. i po wszelkich konkurencjach.

ocenił(a) serial na 9
Allor1994

Kolejne argumenty, że HBO bije na głowę Showtime (jak na razie) to :

THE WIRE,
OZ,
DEADWOOD,...

ocenił(a) serial na 7
Tsubasa62

Nie zapominajcie o rewelacyjnym "mini" serialu Kompania braci

ocenił(a) serial na 10
Kamczak

Dokladnie, Kompania Braci wymiata.

Bobey

Lepiej znam produkcje Showtime, ale porównując je z HBO stawiam na tą pierwszą stację:) Tak apropo SFU - obejrzałam pare pierwszych odcinków, ale serial jak dla mnie jest kiepski. Strasznie przygnębiający i nieciekawy - moim zdaniem. Widziałam chyba 6 odcinków, nie wiem czy tylko na początku tak jest, czy skoro już teraz mi się nie podoba odpuścić go sobie. Jakieś porady?:) Pzdr;)

ocenił(a) serial na 10
Loolly

Six Feet under to serial troszkę innny niż wszystkie. I wierz mi, jest ambitniejszy niż większość seriali. Fakt, po sześciu odcinkach nic nie wyniesiesz, jednak, z odcinka na odcinek, wszystko staje się bardziej ciekaawsze i intrygujące. Jeśli lubisz dramaty, dobre dramaty - to serial dla ciebie. Uważam, że żeby wogóle oceniać SFU, trzeba obejrzeć minimum pierwszy sezon, który jest dopiero prologiem do całej bardzo ciekawej i przemyślanej historii. Przyznam się, że sam podchodziłem do niego jako 7/10 aż do trzeciego, może czwartego sezonu. Byłem wtedy uzależniony. Jeśli ktoś dotrwa do ostatniego odcinka SFU, myślę, że nie postawi mniej niż 8/10, chyba że oglądał go z przymusu. Alee fakt jest faktem, że życie nie jest zawsze takie idealne jak byśmy chcieli - i to Sześć stóp pod ziemią nam pokazuje, doprawiając to solidną porcją czarnego humoru. Myślę że zasługuje spokojnie 9/10, przynajmniej w mojej opini.

ocenił(a) serial na 9
Allor1994

Lepsze chyba HBO- SFU cała seria , True Blood i Rzym były świetne. Choć wygrana w moim przypadku jest mała bo Dexter,Californication i TUdorzy są też rewelacyjne.