PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203019
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Oglądam ten serial od 5 dni a juz obejrzalam 4 sezony i 3 odcinki. ARCYDZIEŁO ale niestety
słyszałam że poźniej jest gorszy, na razie jestem całkowicie uzależniona i wzruszona po 4 sezonie, jak
dexter moze miec srednia inną niz 10,0?

ocenił(a) serial na 10
julaamy

Może dlatego że 5,6,7,8 sezon to gówno 7 taki średni ale 8 to już totalne gówno

Replikant1

obejrzałam już wszystkie sezony, cala seria wciagnela mnie na maxa i nie moglam sie oderwac, moze po prostu nie mam wygórowanych oczekiwan, albo z sentymentu do pozostalych serii ktorych ocena wykracza poza skale ale nadal zostaje przy 10 :P najslabszy byl wg mnie sezon 6 oprocz koncowki no i zakonczenie ósmego, ale trudno jest wyobrazic sobie inne

ocenił(a) serial na 10
Replikant1

mam wrażenie, ze niektórzy nadużywają w tym temacie (i w innych) słowa "gówno". pomijając ten fakt, jeśli już uważasz za owo gówno późniejsze sezony serialu "Dexter:, to należałoby pomyśleć o zmianie oceny całościowej serialu chociaż na ósemkę. ta dycha nie za bardzo współgra z "gównianą" opinią o czterech ostatnich sezonach.

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
julaamy

6 miala pare przeblyskow, 7 nawet niezla, a 8 ogladalem juz praktycznie, zeby to skonczyc,
mam do dextera sentyment i bardzo lubie ten serial i zaczalem go niedawno ogladac od nowa z dziewczyna i jej tez przypadl do gustu :)

ocenił(a) serial na 9
julaamy

Według mnie najlepszym sezonem był sezon 4 :) 8 sezon nie jest wcale taki zły, ma świetny potencjał popsuty przez kiepską końcówkę, natomiast najsłabszym sezonem według mnie jest sezon 7

ocenił(a) serial na 8
julaamy

od piątego sezonu jest kompletna żenada... Skończyłam cały serial i jestem zawiedziona, ale spojlerować nie będę ;)

ocenił(a) serial na 10
hunter_18

Racja po 4 sezonie to żenada

ocenił(a) serial na 10
julaamy

A ja skonczylem caly serial i jestem zachwycony kazdym sezonem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

twoja stara :]

herbatkowy

ładnie to tak na matki wchodzic ? stwierdzam tylko fakt iż dexter to gówno a ty najwyrażniej się zachwycasz gówneeem...jak chcesz to moge ci nasrać gdzie chceszz....i tylko tyle ;p

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Zazwyczaj zlewam takich za wszelka cene chcacych wplynac na czyjes opinie- emocjonalnych wampirow jak Ty ale tym razem pozwolilem sobie znizyc sie do Twojego poziomu.

Po drugie synek z Twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie jestes osoba kompetentna do stwierdzenia jakiegokolwiek faktu na temat kina.

Po trzecie- nie podoba sie serial? Ić stont.

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Takie ładne imię z pięknym pochodzeniem, a taki gówniany prymityw z ciebie, chłopczyku... i masz chyba jakąś obsesję na punkie gówna
"Dexter" piszę się z dużej litery, ponieważ jest to imię męskie, a znaki interpunkcyjne naprawdę nie gryzą, Nie kaleczcie pisowni, trolle, jeśli już musicie zaśmiecać internet bezmyślnym słowotokiem plugawych wpisów.

* Mateusz jest imieniem wywodzącym się z języka hebrajskiego. Pochodzi od słowa Mattania (tłumacząc na nasze - dar Boży); za taki dar jak Ty, serdecznie podziękuję i splunę w jego stronę.

Sylwiaczek666

jestem grzeczny przecież

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

polemizowałabym z tym stwierdzeniem.

ocenił(a) serial na 10
julaamy

Podzielam twoje zdanie. Dexter to arcydzieło i wcale dalsze sezony nie są takie złe.

ocenił(a) serial na 9
julaamy

Sezon 1 - bardzo dobry
Sezon 2 - bardzo dobry
Sezon 3 - dobry
Sezon 4 - bardzo dobry
Sezon 5 - dobry
Sezon 6 - średni
Sezon 7 - bardzo dobry
Sezon 8 - dobry ( zanim się rozkręcił minęło 5-6 odcinków, a finał hmmmm )

Adiluzaczeq

Sezon 1 - Rewelacyjny
Sezon 2 - Bardzo dobry
Sezon 3 - Średni
Sezon 4 - Dobry
Sezon 5 - Żenada
Sezon 6 - Średni
Sezon 7 - Słaby
Sezon 8 - Nieporozumienie

domelutek

sezon 5 zenada? hahha to byl jeden z najlepszych, co do 2 ostatnich, to ludziom sie tak nie spodobalo zakonczenie ze juz przesadnie zaczeli krytykowac serial, bo nie dostali swoje happy endu nieeee ;(( smutnee, haha. Cala seria jest genialna a i tak najberdziej mnie bawia te filmiki z alternatywnym zakonczeniem dextera xD

julaamy

Według mnie każdy sezon był świetny :) A to czy później gorszy stwierdzisz sama ;) Każdy ma inny gust. Jednak jeśli już zaczęłaś to obejrzyj go do końca :)