PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203148
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Uwielbiam to :

ocenił(a) serial na 10

http://turkeywhisperer.com/wp-content/uploads/2007/12/d1.jpg

No kocham tą akcje!Bardzo mnie rozsmieszyla, taka nieprzewidywalna, "freeze mother fucker" i bam bam!

ocenił(a) serial na 7
Bobey

Owszem była śmieszna ,ale szkoda ,że już wiem jak wygląda jak ktoś zabije Dextera :P

pozdro

Kwic

No kurcze wielkie dzieki, nie mozecie sie czasem przymknac? Weszlam na niewinny temat i juz wiem jak sie skonczy sezon, nastepnym razem uwazaj co piszesz. Grrr

ocenił(a) serial na 8
Wescik

Głupota ludzka nie zna granic.

Pomyśl jak zakładasz temat!!!!

ocenił(a) serial na 7
aronn

Ale Dexter na obrazku to jest tylko wymyślony zabity Dexter, tak więc bez paniki :) Tak sobie wyobrażał tylko jakby dostał kulkę.

pozdrawiam

Kwic

Mnie chodziło o drugi post. A nie pierwszy! Na obrazku wyraznie widać, ze to przeróbka.

ocenił(a) serial na 8
Wescik

To zdjęcie, to bujda :P Bez obaw, Dextera nie zabiją :P W końcu we wrześniu lub październiku na ekranach telewizorów oraz monitorów (piraty :P) pojawi się 3. seria przygód demonicznego Dextera ;)

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Wescik

a jaką informacje na temat zakończenia drugiego sezony wyczytałeś/aś z drugiego posta? bo ja zadnej tu nie dostrzegam.

FisherN

A faktycznie Fisher, masz racje, źle przeczytałam... wiec, wszystkich przepraszam za zamieszanie. (A podobno z bliska widzę dobrze.. :P)

Szkoda tylko, ze na innych tematach zdarza sie, że ludzie piszą co będzie, bez uprzedzenia.

Kwic

Kwic... Ciebie zwłaszcza przepraszam za zarzut niepotrzebny ;) Ślepota, ślepota, jeszcze raz ślepota... ze mnie :P