i jesli film jest tak dobry jak ksiazka, to juz na niego czekam, a podobno po nowym roku ma leciec na tvn.
Ale troche zal mi tych ludzi ktorzy sie zachwycaja tym serialem a o ksiazce nawet nie slyszeli.
Oj nie polecam oglądać w telewizji.. I pewnie średnia Dexterowi zjedzie, bo przecież w telewizji nie będzie żadnego z tych np. świetnych textów Masuki.. Innych tam gdzie klną też nie będzie, a to jest jeden z walorów tego serialu ;]
NIE W TV! Ściągać ludzie :P
Nie czytałem książki (tak, jestem cholernym ignorantem!:P), ale serial jest po prostu G-E-N-I-A-L-N-Y!!! Naprawdę nie należę do osób, które zachwycają się byle czym i jestem bardzo wybredny, ale "Dex" to najlepszy serial jaki ostatnio (czy może nawet w ogóle) widziałem. Każda postać jest wyrazista, nie ma tu typowo hollywoodzkiej płytkości, a scenariusz (na podstawie niewątpliwie genialnej książki, co zamierzam sprawdzić) kładzie na kolana. No i tematyka...Po obejrzeniu pilota opadła mi łyżka od koparki:) Polecam z czystym sumieniem i nie mogę doczekać się drugiej serii. PS. Masuka wymiata i rządzi!:D