I włączyłem od nowa, czy ja jestem pierd...y?
Dziękuję za wsparcie, ( Juliaszek , awielogorska ) po słowach Deb, rób co swoje, odetchnąłem, nie wiem co to k... znaczy, ale spuściłem powietrze z płuc..I jest mi z tym dobrze.
Ja już zaczęłam:) Jestem w trakcie 4 sezonu:D Z wielkim sentymentem powróciłam do początku:) i czuję się nienormalna, ale dobrze mi ze sobą;p
Polecam gorąco:) Taki trochę powrót do korzeni. A tak się jakoś złożyło, że mam ogromny sentyment do tego serialu (szczególnie do 1 sezonu) i nie potrafię sobie odmówić żadnego odcinka:) I czuję, że jeszcze długo po zakończeniu emisji 7 i 8 sezonu będę oglądać odcinki na nowo:D
blackalie ,Bardzo Cię przepraszam,nie spodziewałem się że jesteś aż tak wrażliwa
Ale nie masz mnie za co przepraszać:D a z wrażliwością jestem raczej na bakier ;)
Nie przejmuj się, ja obejrzałam 6 sezonów w jakieś....4 i pół doby :D jak nie mniej. Tu trzeba być już zupełnie popie*dolonym ;D.
ojej ojej, ja ogladałem sezony 1-5 po 3 razy:) i jest mi z tym dobrze. 6 sezonu tak nietrawie ze ojejku, nie obejrzę po raz drugi żadnego odcinka. a kumpela ma, co jej zapodałem dexa, to ogląda za każdym razem jak jej sie po prostu nudzi. a nudzi sie jej często:)