PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

I włączyłem od nowa, czy ja jestem pierd...y?

ocenił(a) serial na 10
Luxman

a ja mysle by zaczac wszystko od poczatku... jeszcze raz... od 1 sezonu :):)

ocenił(a) serial na 10
Juliaszek

Dziękuję za wsparcie, ( Juliaszek , awielogorska ) po słowach Deb, rób co swoje, odetchnąłem, nie wiem co to k... znaczy, ale spuściłem powietrze z płuc..I jest mi z tym dobrze.

ocenił(a) serial na 10
Juliaszek

Ja już zaczęłam:) Jestem w trakcie 4 sezonu:D Z wielkim sentymentem powróciłam do początku:) i czuję się nienormalna, ale dobrze mi ze sobą;p

ocenił(a) serial na 10
blackalie

Nieziemski pomysł! Mało pamiętam co się tam działo! Masz u mnie + ! THX

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Polecam gorąco:) Taki trochę powrót do korzeni. A tak się jakoś złożyło, że mam ogromny sentyment do tego serialu (szczególnie do 1 sezonu) i nie potrafię sobie odmówić żadnego odcinka:) I czuję, że jeszcze długo po zakończeniu emisji 7 i 8 sezonu będę oglądać odcinki na nowo:D

ocenił(a) serial na 10
blackalie

Troszkę nienormalna możesz tylko być w swoich oczach.

ocenił(a) serial na 10
Luxman

blackalie ,Bardzo Cię przepraszam,nie spodziewałem się że jesteś aż tak wrażliwa

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Ale nie masz mnie za co przepraszać:D a z wrażliwością jestem raczej na bakier ;)

ocenił(a) serial na 10
Juliaszek

też mam takiego niecnego plana

ocenił(a) serial na 9
Luxman

Nie przejmuj się, ja obejrzałam 6 sezonów w jakieś....4 i pół doby :D jak nie mniej. Tu trzeba być już zupełnie popie*dolonym ;D.

ocenił(a) serial na 10
awielogorska

ja podobnie... za 1 razem :D

jest nas wiecej... popier**** :D

Juliaszek

ja obejrzałem 6 sezonów w 2 tygodnie, co przy dwójce dzieci nie jest chyba złym wynikiem :P

ocenił(a) serial na 10
d_devil_2

Biedne dzieci... i zona :P

Juliaszek

oglądałem jak spali :P w ogóle nie odczuli :)

ocenił(a) serial na 10
Luxman

ojej ojej, ja ogladałem sezony 1-5 po 3 razy:) i jest mi z tym dobrze. 6 sezonu tak nietrawie ze ojejku, nie obejrzę po raz drugi żadnego odcinka. a kumpela ma, co jej zapodałem dexa, to ogląda za każdym razem jak jej sie po prostu nudzi. a nudzi sie jej często:)

ocenił(a) serial na 10
Luxman

nie jesteś, ja jestem bo oglądam Dextera od tyłu konwertując filmy virtualdubem