PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dla tych co jeszcze się nie spostrzegli jakie chamstwo zrobiło Showtime, postanowiono zrobić przerwę w emisji. Nowy odcinek 9 września, a nie za 2 dni.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

No właśnie jakie chamy,pozostaje mi oglądać tylko BB

ocenił(a) serial na 9
Zetnakatel

Żadne chamstwo, tylko marketing. Przerwa w emisji jest spowodowana Świętem Pracy, więc oglądalność by spadła.

ocenił(a) serial na 7
myszszata

Nie zmienia to faktu że jest to chamstwo :P Dlatego, że w dexsie nigdy nie było przerw, i przez to, że mamy 10 odcinków mniej niż winien trwać sezon, to nie było przerw w międzyczasie. Całe szczęście jest BB..

ocenił(a) serial na 6
Zetnakatel

Dex od dłuższego czasu jest marną operą mydlaną, więc taki tygodniowy odpoczynek dobrze zrobi.

ocenił(a) serial na 8
PotC_Fan

Niestety, Dexa oglądam już z przyzwyczajenia z lekką niechęcią, byle tylko dotrwać do końca sezonu i zobaczyć jak to się skończy. Dexter skończył się niestety na 4 sezonie :(

ocenił(a) serial na 6
Vampire19

Dla mnie trochę później się skończył (chociaż możliwe, że przez doskonałe początkowe sezony przymykałam oko na widoczne problemy z serialem). Jednak od ględzenia Dexa jak to musi być za wszelką cenę z tą córą Koryntu, Hanną, zbiera mi się na wymioty. W zasadzie to po Chemistry zrobiłam sobie kilkumiesięczną przerwę od Dextera.

Pozdrawiam.