PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204348
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Tak jak w temacie, czy waszym zdaniem Dexter i Debra pasują do siebie?

użytkownik usunięty
SkejcikNr1

pomimo że są po rozwodzie???

ocenił(a) serial na 10

Tak :D

użytkownik usunięty
SkejcikNr1

najlepsze związki są oparte na przyjaźni; a dex z debrą są przyjaciółmi od małego... wiedzą o sobie wszystko; a to klucz do udanego związku...
ale serial nie opowiada o relacji damsko-męskiej i nie powinien się na tym skupiać; związki w tym serialu to raczej dodatek żeby widz nie myślał że dexter jest zupełnie wynaturzony ze społeczeństwa...
to ostatni sezon i albo wszyscy się dowiedzą o jego naturze mordercy; albo jakiś bodziec spowoduje że przestanie robić to co robił dotychczas(nawet może być to związek z debrą)...

ocenił(a) serial na 10

Jakby się wszyscy dowiedzieli, to kompletnie by zepsuło serial... ale tak jak mówisz może skończy z tym, nawet nie wiadomo poczekamy to zobaczymy jak to będzie... jednak ja liczę na najlepsze.

użytkownik usunięty
SkejcikNr1

nie zawsze happy end jest najlepszym rozwiązaniem...
bardzo dobrym przykładem jest film http://www.filmweb.pl/Zycie.Za.Zycie gdzie UWAGA MOŻLIWY SPOJLER
nie tak do końca kończy się happy endem; mimo że główny bohater uzyskał to czego chciał to przypłacił za to wysoką cenę...
Dla osób którzy nie w temacie odsyłam do pozycji...

ocenił(a) serial na 10

Wiesz tak samo jest z filmikiem animowanym "Kiwi" (3 min :D), ale ja jednak w Dexterze wolę ten happy end. Bo moim zdaniem jeden z najlepszych seriali które oglądałem więc złe zakończenie wszystko by zepsuło.

użytkownik usunięty
SkejcikNr1

to zależy jaki wydźwięk ma to "złe zakończenie"
czasami dla nas to co źle się zakończyło może mieć inne skutki dla innych
właśnie coś takiego jest w podanym przeze mnie w poście powyżej tytule http://www.filmweb.pl/Zycie.Za.Zycie
ale szczegółów nie podam bo to może popsuć ogół filmu...

ocenił(a) serial na 10

najlepiej dac rozwiazanie 50/50 -udaje mu sie ukryc swoje drugie ja ale placi za to zbyt wysoka cene (odbieraja mu Harrisona albo cos w tym stylu)

użytkownik usunięty
dawid10809

najlepsze zakończenie byłoby wyzbycie się mrocznej strony Dextera; podpowiadać może o takim zakończeniu tytuł ostatniego odcinka Remember the Monsters?
Ale monstrs jest w liczbie mnogiej; więc tytuł to pamiętacie potworów;
mogą namieszać ze względu na LaGuertę, mogą znaleźć broń z której do niej strzelano; ale też dex i debra mogą(skoro i tak już nie żyje) zrobić z niej cichego wspólnika
sierżanta Doakesa która chce kontynuować dzieło i np upozorować próbę morderstwa Dextera; gdzie z opresji ratuje go Debra;

ocenił(a) serial na 10

dobry pomysl ale to by trzeba od 9 odcinka ten motyw zaczac :)