Niestety przeczytałem scenariusz do kilku następnych odcinków i już wiem kto będzie głównym przeciwnikiem Dextera w 3 serii. Nie będę zdradzał kto to jest, napisze tylko, iż jest to postać, która pojawiła się w serialu i to nie jeden raz. Strzelajcie typy, pośmieje się, bo i tak nie traficie :)
matka Dextera ? ;) a tak na serio to nie mogłeś przeczytać "scenariuszy" następnych odcinków, co najwyżej krótkie opisy danych odcinków, poza tym co to za zabawa wiedzieć już teraz ? Wolę się domyślać a potem się zdziwić, bądź nie
No przecież nie było widać ciała Doaks'a. Znaleźli tylko szczątki, które być może okażą się resztkami jakiegoś podobnego posturą handlarza narkotyków :)A nasz sierżant możliwe, że widział wcześniej najnowszego Indianę Jonsa i zdążył schować się do lodówki przed wybuchem co go uratowało.
Bracia K. A tak na serio to myślę że miguel albo jego brat, a założyciel tematu pewnie specjalnie napisał że nie zgadniemy żebyśmy się zastanawiali
przecież było wyraźnie widać, że Doaks wylatuje razem z wybuchem. Nie mógłby tego przeżyć, chyba,że jes t supermanem
Na pewno to jest John Rambo,w serialu dopiero sie pojawi,jako sprzedawca ulubionych pączków Dextera :)
a dzis ogladajac co dzialo sie w poprzednim odcinku (ogladam 6) nasuneloi mi sie ze to Joey Quinn, ten gliniarz.
Wszyscy jesteście ślepi to ten czerwony kropek który z każdym odcinkiem się powiększa i jest coraz bardziej czerwony !niby dla czego ?! ha !
Rozwiewam wątpliwości. Taki post już się tu pojawił - brawa dla autora!
Zabójcą jest Dexter. A Skinnerem jest Cody- poglądał dextera i postanowił go przebić.
zabójcą jest Oscar Prado... Dexter chybił i Oscar teraz mści się na innych (bez wiadomego powodu), żeby siać chaos i zamieszanie i żeby się nikt nie domyślił że to on (no bo przecież podobno nie żyje :P).
przecież go pochowano, a wg mnie to Maro jest skinnerem-ten od podcinania palmowych liści
przecież go pochowano, a wg mnie to Maro jest skinnerem-ten od podcinania palmowych liści
Serio - ja tez się ku temu skłaniam że to właśnie ten Mario (zrobiłem roll back do odcinak w którym pierwszy raz się pojawia i jestem na 90% przekonany że to on) jest skinnerem :)
No własnie tez stawiam na sprzedawce paczkow!! przetapia skore na lukier do ciastek :D:D:D
Oj teraz się zbłaźnię...ale powiedzcie mi o co chodzi z tym skinnerem?? Kto ot jest i jaką rolę pełni?? Oglądając serial nigdy nie jeszcze nie spotkałam sie z tym określeniem dopiero tutaj i nie bardzo czaję o co chodzi. A jak już mi się wydaję, że wiem co przeczytam jakiś post co psuję moję domysły:) Przynaję się bez bicia nie wiem co to ten skinner a chciałabym się dowiedzieć...
JUż myślałam , ze to chodzi o tego od podcinania palm , ale tu znowu, ze on się przewijał juz w poprzednich sezonach lub że to Cody...:/