PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203200
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Niestety przeczytałem scenariusz do kilku następnych odcinków i już wiem kto będzie głównym przeciwnikiem Dextera w 3 serii. Nie będę zdradzał kto to jest, napisze tylko, iż jest to postać, która pojawiła się w serialu i to nie jeden raz. Strzelajcie typy, pośmieje się, bo i tak nie traficie :)

ocenił(a) serial na 10
kamil_aleksander

matka Dextera ? ;) a tak na serio to nie mogłeś przeczytać "scenariuszy" następnych odcinków, co najwyżej krótkie opisy danych odcinków, poza tym co to za zabawa wiedzieć już teraz ? Wolę się domyślać a potem się zdziwić, bądź nie

ocenił(a) serial na 9
chrixer

Masuka !

kamil_aleksander

Dexter?
Albo nie, pies Vincent z Zagubionych XD

Shiray

raczej vincent maloy (a może price) z "vincent" tima burton'a :).

bandicoot

ja stawiam na misia uszatka ;).

Dante_27

Przecież każdy wie, że to będzie Doakes, który powrócił jako zombie, phi...

Albertino

No przecież nie było widać ciała Doaks'a. Znaleźli tylko szczątki, które być może okażą się resztkami jakiegoś podobnego posturą handlarza narkotyków :)A nasz sierżant możliwe, że widział wcześniej najnowszego Indianę Jonsa i zdążył schować się do lodówki przed wybuchem co go uratowało.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
Bobey

Rita
Wezmą ślub i będzie tak słodko i romantycznie ^.^

_Nameless_

Bracia K. A tak na serio to myślę że miguel albo jego brat, a założyciel tematu pewnie specjalnie napisał że nie zgadniemy żebyśmy się zastanawiali

użytkownik usunięty
kamil_aleksander

przecież było wyraźnie widać, że Doaks wylatuje razem z wybuchem. Nie mógłby tego przeżyć, chyba,że jes t supermanem

ocenił(a) serial na 10
kamil_aleksander

Na pewno to jest John Rambo,w serialu dopiero sie pojawi,jako sprzedawca ulubionych pączków Dextera :)

ocenił(a) serial na 9
BlessedBlack

a dzis ogladajac co dzialo sie w poprzednim odcinku (ogladam 6) nasuneloi mi sie ze to Joey Quinn, ten gliniarz.

ocenił(a) serial na 9
Fanek_2

Wszyscy jesteście ślepi to ten czerwony kropek który z każdym odcinkiem się powiększa i jest coraz bardziej czerwony !niby dla czego ?! ha !

kamil_aleksander

ten koleś...ten informator Debry nie pamiętam jak się nazywa..ten taki mulat. xD

kamil_aleksander

Więc ja myślę że to będzie ten informator Deb. Ten taki mulat nie pamiętam jak się nazywa. :PP :D

ocenił(a) serial na 8
zuzia007_2

Rozwiewam wątpliwości. Taki post już się tu pojawił - brawa dla autora!
Zabójcą jest Dexter. A Skinnerem jest Cody- poglądał dextera i postanowił go przebić.

kamil_aleksander

zabójcą jest Oscar Prado... Dexter chybił i Oscar teraz mści się na innych (bez wiadomego powodu), żeby siać chaos i zamieszanie i żeby się nikt nie domyślił że to on (no bo przecież podobno nie żyje :P).

użytkownik usunięty
Evil_Camel

przecież go pochowano, a wg mnie to Maro jest skinnerem-ten od podcinania palmowych liści

użytkownik usunięty
Evil_Camel

przecież go pochowano, a wg mnie to Maro jest skinnerem-ten od podcinania palmowych liści

Serio - ja tez się ku temu skłaniam że to właśnie ten Mario (zrobiłem roll back do odcinak w którym pierwszy raz się pojawia i jestem na 90% przekonany że to on) jest skinnerem :)

ocenił(a) serial na 9
kamil_aleksander

Ja myśle, że to sprzedawca pączków zgadłem ?

ocenił(a) serial na 9
Max

tak i jego tajny stołki zabójca cholesterol :>

ocenił(a) serial na 8
Lap

No własnie tez stawiam na sprzedawce paczkow!! przetapia skore na lukier do ciastek :D:D:D

ocenił(a) serial na 9
Peter_Kurten

Oj teraz się zbłaźnię...ale powiedzcie mi o co chodzi z tym skinnerem?? Kto ot jest i jaką rolę pełni?? Oglądając serial nigdy nie jeszcze nie spotkałam sie z tym określeniem dopiero tutaj i nie bardzo czaję o co chodzi. A jak już mi się wydaję, że wiem co przeczytam jakiś post co psuję moję domysły:) Przynaję się bez bicia nie wiem co to ten skinner a chciałabym się dowiedzieć...

ocenił(a) serial na 9
greentea1904

JUż myślałam , ze to chodzi o tego od podcinania palm , ale tu znowu, ze on się przewijał juz w poprzednich sezonach lub że to Cody...:/

ocenił(a) serial na 9
greentea1904

Skiner no co obcina kawałki skóry ludziom skin po ang to skóra wiec skiner do co.