PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203574
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

obejrzałem pierwsze 5 odcinków na razie i powiem ze spodziewałem sie czegos lepszego, sadząc po opiniach po prostu było nudno momentami zasypiałem nie mówiąc że wcale mnie nie cięgnie do dalszych odcinków, prisona i losta oglądałem jeden za drugim, mógłbym obejrzeć wszystkie odcinki na raz teoretycznie :) ale w dexterze nic sie po prostu nie dzieje lub dzieje sie strasznie powoli.

kolbi123

Wróć do Prisona. Naprawdę. W jedenastym odcinku będzie się działo - miedzy innymi znajdą drugą głowę Sary!!!

StaryMorusiaty

kolbi < od 6 odcinka się zaczyna tak na prawdę ,tak więc zmuś się jeszcze do tych 2-3 odcinków, jak nie z tego nie wyjdzie to trudno ;) Widocznie serial nie jest dla CIebie.

pozdro

Kwic

PS: ale ocenianie 1 ,albo 10 to jest przesada... American Gangster na 1/10 nie zasłużył, czy na prawdę nie widziałeś gorszego filmu w życiu?..

Kwic

ciekawe po co są od oceny od 1 do 10 zamiast 1 i 10 ...

Ryunosuke

oczywiście obejrze jeszcze te 3 odcinki jak radzisz, po prostu spodziewałem sie czegoś co mnie bardziej wciągnie, oczywiście nic nie mam do fanów serialu napisałem swoje odczucia.

przy prisonie jestem cały czas czekam na 11 odcinek.

american gankstera jeszcze nie widziałem to nie mam pojecia skąd moja ocena sie tam juz pojawiła chyba że to nie do mnie pytanie, a co do dawania głosów 1 lub 10 napisze dla czego nie raz tak daje ponieważ chciałbym jak najbardziej wpłynąć na średnią wtedy kiedy uważam że średnia jest zbyt nisko lub zbyt wysoko

kolbi123

spojrzałem teraz na swoje głosy i komicznie to wygląda faktycznie, po prostu tak jak pisałem głosuje na srednią ogólną głupio to teraz zabrzmi ale to że dałem 1 oznaczać może ze film oceniam na 8 po prostu patrzę na główny wynik.Ale skad w ganksterze już mój głos to nie mam pojęcia.

kolbi123

Ok :) Jak kto lubi, no a Dextera obowiązkowo musisz obejrzeć te parę odcinków heh. No bo po prostu nie wierze, że można go nie lubić.
Jak prześledzisz tutejsze tematy (choć nie rób tego, bo są spojlery duże nawet w tytułach), to byś zobaczył ,że PARĘ osób pisało tak jak Ty, że serial jest nudny itd, poleciliśmy obejrzenie parę odcinków więcej, a po paru dniach kolo pisze ,że już 2 serie obejrzał i że nie ma lepszego serialu ;] Nie mówię ,że z Tobą będzie tak samo ,ale kto wie ;)

pozdro

Kwic

hehe już obejrzałem wszystkie :) tz pierwszy sezon, a co to oznacza ano to że obejrzałem wiecej niż 3 które radziłeś, czyli nie było nudno rzeczywiście od 6 odcinka wiedziałem po co oglądam nastepne, na początku tego nie wiedziałem i to był problem, jako całość wspominam go już dobrze nawet zapomniałem o złym początku hehe a teraz sezon 2.

kolbi123

I knew it :P Sezon drugi tak samo dobry :) Choć miewałem momenty zwątpienia w Dextera, ale nie martw się, to stary dobry Dex :)

pozdro