PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204114
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

bez sensu...

ocenił(a) serial na 7

4 sezon w porownaniu z 1(paraboliczny) i 2(pseudofilozoficzny wylozony lopata jak dla zagubionych i podatnych na tarcie 13-latkow) zaliczyl skok jakosciowy pod wieloma wzgledami o ktorych tyrady pisac nie chce bo zapewne ktos juz te wszystkie laurki slowem pisanym gdzies na forum wymalowal...meczy mnie i to jest chyba najprostrze i zarazem najlepsze slowo ktore odzwierciedla stan mojego umyslu, zakonczenie 4 serii ktora byla, co tu nie mowic, najzwyczajniej denna, pelna skrotow myslowych, czerstwych kwestii filozoficznych wyglaszanych przez gl bohatera, no i w koncu sam szokujacy zabieg merytoryczny ktorym byla zona dextera w niezbyt przyjemnej lazienkowej kompozycji co sprawia ze calosc nie trzyma sie kupy, jakby odderwane od reszty serii, wszystko zbyt nagle, zgubiony gdzies po drodze klimat a scenarzysci pod koniec walneli sobie za mocna kawe bo ciag przyczynowo skutkowy runol jak domek z kart, gdyz nie widzialem i sensu nie widze w usmierceniu przez trojkowego szanownej malzonki...

ocenił(a) serial na 10
sceptyku

Należysz do grupy ludzi której nie rozumiem. Po cholerę oglądać serial
który uważamy za naciągane i nudne gówno. Można to robić po to aby potem
pisać takie beznadziejne posty na forum i się cieszyć że ktoś odpowiada
(cieszę się, że mogę cię uszczęśliwić) ale po co skoro to samo można
napisać nie oglądając serialu? Jesteś inteligentny. Powinieneś zapisać się
do mensy...

ocenił(a) serial na 7
franekks

z tresci twojego postu mozna wywnioskowac iz nie trzeba czegos poznac aby to krytykowac...troche myslowy niewypal nie uwazasz???

ocenił(a) serial na 7
franekks

z tresci twojego postu mozna wywnioskowac iz nie trzeba czegos poznac aby to krytykowac...troche myslowy niewypal nie uwazasz???

użytkownik usunięty
sceptyku

Luknelem na Twoje konto i z wiekszoscia ocen sie zgadza ale nie wiem czemu tak słabo odebrales Dextera serial jest naprawde genialny.
Dr. House jest dla mnie o wiele slabszy od Dextera, oceniles House na 9 ile dasz Dexowi?

ocenił(a) serial na 7

1 sezon ok 7/10, rozochocony niczym dziecko na gwiazdke obejrzalem sezon 2, niestety tylko 4/10, 3 serii nie ogladalem wiec nie mam prawa sie wypowiadac, potem osoba mi zaufana zarekomendowala mi sezon 4, abstrahujac od puenty serii oceniam ja na solidne 8,5...