był w miare realny? 6 seznów było niesamowicie naciąganych, jakby brakowało pomysłu jak główny bohater ma się wywinąć z kłopotów. Gliniarze byli ukazani niemalże jako upośledzeni, a najważniejsze wydarzenia toczyły się "pod Dextera" nagle pojawiali się inni podejrzani i jego sprawa została olana, dziwne zwroty akcji odsuwały wszelkie podejrzenia. Mimo braku elementarnego realizmu oglądało mi się fajnie pod warunkiem podejścia do tego jak do bajki w której główny bohater jest nietykalny, niewidzialny oraz nieśmiertelny. Dopiero w siódmym sezonie jedna z policjantek przejrzała na oczy, pojawiło się troche realizmu, dowodów - myślenia. Nie .jest to może wysoki poziom, ale już oglądanie dawało więcej "radości" (??). Trzeba przyznać że zakończenie było ciekawe i mam nadzieje że ósma seria nie zawiedzie i będzie dobrym zakończeniem.
Tym bardziej! Ja nie oglądam seriali, które uważam za gorsze niż 7 - dobry, a na pewno nie w całości. Skoro oceniasz serial na 4 to ja na twoim miejscu przestałbym oglądać.