PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

był w miare realny? 6 seznów było niesamowicie naciąganych, jakby brakowało pomysłu jak główny bohater ma się wywinąć z kłopotów. Gliniarze byli ukazani niemalże jako upośledzeni, a najważniejsze wydarzenia toczyły się "pod Dextera" nagle pojawiali się inni podejrzani i jego sprawa została olana, dziwne zwroty akcji odsuwały wszelkie podejrzenia. Mimo braku elementarnego realizmu oglądało mi się fajnie pod warunkiem podejścia do tego jak do bajki w której główny bohater jest nietykalny, niewidzialny oraz nieśmiertelny. Dopiero w siódmym sezonie jedna z policjantek przejrzała na oczy, pojawiło się troche realizmu, dowodów - myślenia. Nie .jest to może wysoki poziom, ale już oglądanie dawało więcej "radości" (??). Trzeba przyznać że zakończenie było ciekawe i mam nadzieje że ósma seria nie zawiedzie i będzie dobrym zakończeniem.

ocenił(a) serial na 8
bernilg

Obejrzałeś 7 sezonów serialu, który oceniasz na 4?

ocenił(a) serial na 4
MatiZ_3

całość oceniam na 4, nie wiem czy jest opcja oceny pojedynczych sezonów

ocenił(a) serial na 8
bernilg

Tym bardziej! Ja nie oglądam seriali, które uważam za gorsze niż 7 - dobry, a na pewno nie w całości. Skoro oceniasz serial na 4 to ja na twoim miejscu przestałbym oglądać.

MatiZ_3

od 1 do 4 oprócz 3 są fajne reszta to go-wno

ocenił(a) serial na 8
10minutt

Żaden nie jest gównem. Są słabsze oczywiście, ale to i tak dobry serial. A siódmy sezon to zdecydowany wzrost poziomu po szóstym.