PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Witam, otoz mam pytanie czy Harry okazal sie biologicznym ojcem Dextera? pamietam, ze matka Dextera miala romans z Harrym i nie moge sobie przypomniec czy Dexter byl faktycznie owocem tego romansu czy nie, moje kolezanki rowniez nie rozwialy moich watpliwosci tylko je zaognily. z gory dziekuje za odpowiedz.

P.S jesli byl juz taki temat poprosze o link

ocenił(a) serial na 10
gosiaa055

niech poprawi mnie ktoś kompetentny jeśli się myle ale biologicznego ojca poznaliśmy w pierwszym sezonie kiedy został zabity przez brata Dextera, potwierdziły to badania krwi

ocenił(a) serial na 10
pg93007

dowiadujemy sie tego w 1 sezonie odcinek nr 9
ojciec Dextera nazywal sie Joe Driscoll

ocenił(a) serial na 10
pg93007

wtedy Debra sie wkurzyla Na Dextera bo niby podwazal prawdomównosc Harry"ego

ocenił(a) serial na 10
gosiaa055

Nie, Harry na pewno nie jest ojcem Dextera :p

ocenił(a) serial na 10
gosiaa055

Ojcem - biologicznym - jest niejaki Joe Driscoll, który był amerykańskim żołnierzem i walczył w Wietnamie. Uzależniony od narkotyków. Kryminalista. Jego związek z matką Dextera nie był dokładnie opisany.

ocenił(a) serial na 10
latte

byla retrospekcja ze gdy Dex byl chory to krew dostal od niejakiego Joe Driscolla ,potem w tym domku Dexter znalazl ta kartke która dal dla nieznanego darczyncy ...

ocenił(a) serial na 9
latte

Ja dodam jeszcze, że wątek z ojcem Dexa to największa nieścisłość I sezonu, bo tak właściwie to nie wiadomo po co Brian go zabił.

ocenił(a) serial na 8
delh

Może po prostu po to, żeby móc się zabrać z Debrą do domu ojca Dextera i tam spędzić razem czas, bliżej go poznać.

ocenił(a) serial na 9
Apiseq

Przecież jak był chłopakiem Debry to by w końcu z Dexterem się poznali. Co za różnica czy w Miami czy w domku ojca Dextera?