Witam, otoz mam pytanie czy Harry okazal sie biologicznym ojcem Dextera? pamietam, ze matka Dextera miala romans z Harrym i nie moge sobie przypomniec czy Dexter byl faktycznie owocem tego romansu czy nie, moje kolezanki rowniez nie rozwialy moich watpliwosci tylko je zaognily. z gory dziekuje za odpowiedz.
P.S jesli byl juz taki temat poprosze o link
niech poprawi mnie ktoś kompetentny jeśli się myle ale biologicznego ojca poznaliśmy w pierwszym sezonie kiedy został zabity przez brata Dextera, potwierdziły to badania krwi
dowiadujemy sie tego w 1 sezonie odcinek nr 9
ojciec Dextera nazywal sie Joe Driscoll
Ojcem - biologicznym - jest niejaki Joe Driscoll, który był amerykańskim żołnierzem i walczył w Wietnamie. Uzależniony od narkotyków. Kryminalista. Jego związek z matką Dextera nie był dokładnie opisany.
byla retrospekcja ze gdy Dex byl chory to krew dostal od niejakiego Joe Driscolla ,potem w tym domku Dexter znalazl ta kartke która dal dla nieznanego darczyncy ...
Ja dodam jeszcze, że wątek z ojcem Dexa to największa nieścisłość I sezonu, bo tak właściwie to nie wiadomo po co Brian go zabił.
Może po prostu po to, żeby móc się zabrać z Debrą do domu ojca Dextera i tam spędzić razem czas, bliżej go poznać.