PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203200
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

to najlepszy serial jaki w zyciu widzialam... tak bardzo polecam ze az bardziej sie nie da:) pozdrawiam wszystkich milosnikow

ulka84

Może być.

Dla mnie "Six Feet Under" jest bezkonkurencyjnym serialem. "Dexter" nie zmienił mojego zdania.

ocenił(a) serial na 9
ulka84

Ja, mam trochę odmienne zdanie, serial rzeczywiście bardzo dobry, ale nie pozbawiony wad i logicznych potknięć.
Jednak, za specyficzny klimat i umiejętne przyciąganie uwagi widza, daje - mimo wszystko- 9p.
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
ulka84

Zgadzam się, że to fantastyczny serial, wciągnął mnie okropnie już od początku. Intryga, postacie, muzyka, zdjęcia, wszystko jest świetne. W pierwszym sezonie było kilka słabszych odcinków, ale zakończenie to czysta rewelacja. Już nie mogę się doczekać następnych sezonów - wie ktoś może, czy tvn zamierza wyemitować drugi i trzeci?...

Ale Dexter na mojej liście ulubionych seriali jest na drugim miejscu, na pierwszym był, jest i będzie LOST :D
(A "Sześć stóp.." widziałam tylko kilka pierwszych odcinków, więc się nie wypowiadam)

ocenił(a) serial na 10
ulka84

Popieram Cię Ulka84, Dex jest the best (dla mnie ofc), szkoda mi tylko tego 3ciego sezonu...jakoś nie jest już tak dobry jak 1 i 2, a tu jeszcze powstaną sezony 4 i 5--> mam nadzieję, że nie będzie to tendencja spadkowa

chrixer

Na razie jestem po pierwszym sezonie, ale przyznaję że naprawdę świetny, Z tą tendencją spadkową, to może tak nie będzie, skoro już powstał serial o takiej tematyce to nie wydaje mi się, żeby twórcy chcieli kręcić następne sezony tylko dla samej kasy i popularności, szkoda by było takiego pomysłu..