PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

od samego początku wyrazista, mająca zasady i trzymająca się ich.
Mózgowiec to pewnie córka Masuki.
A w ostatnim odcinku pokażą 20lat później jak Dex razem z mamusią Hanką uczą małego na morderce, którego ona urodzi po bzy.kanku w skarpetuniach.
Niewolnica Isaura była mniej trywialna...

ocenił(a) serial na 10
wassp

Deb trzyma poziom? Nie sądzę... irytująca, denerwująca i z tą głupią mimiką na twarzy.
Poziom trzymają chłopaki z Policji czyli Batista i Quinn ale ich postaci są olane przez scenarzystów np. kosztem wątku Masuki (OMG). Reszta czyli Dex, Hannah, Deb to okropny zawód w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 7
Qnen

Masz rację, Batista i Quinn są OK, ale Debra jest od początku taka sama, może i głupią minę ma, ale ja ją lubię, nic nie poradzę na to ;)

wassp

Quinn robi z siebie straszną sierotę. W ósemce jeszcze jako-tako "idzie", ale w poprzednich sezonach to istny koszmar. Laska go olała i biedaczek już się zachowuje, jakby mu co najmniej rodzinę wymordowali.

ocenił(a) serial na 7
GodWhore

tak, ale Angel nie daje mu zginąć w tej szarości. Do tego też utrzymuje stałą, w sensie jak sie raz zakochał to żadna jej nie zastąpi, a to mu daje jakby nie patrzeć plusa;)

wassp

No Angel jest okej. Nie mniej jednak...ostatnimi czasy mam wrażenie, że ta policja jest straaszniee nieporadna. Brakuje mi kogoś takiego jak Doeks czy nawet już LaGuerty. A co do Quinna - tak, masz rację. To dobrze, że trzyma się jednej Wielkiej Miłości...ale nie zmienia to faktu, że jego "rozpacz" była niekiedy wręcz karykaturalna.

ocenił(a) serial na 7
GodWhore

Tak, przerysowali go trochę, albo nawet bardziej niż trochę. Maczo, który brał łapówki, igrał z mafią wymięka prze to, że laska go rzuciła... Ech, jeszcze tylko Masuka zrobi się słodszy i mamy jedną wielką sielankę. Kto w policji jest tak ślepy???
A może cały szef policji jest kilerem, skoro tak bardzo odsuwał Quinna od Zacha???;)))

wassp

nie wiem, czy to ty napisales/as w innym watku, ze Debra to "solidna postac" i było to naprawdę trafne stwierdzenie. Jest wyrazista (widać to po tym, jak niektórzy ja lubia, a inni nie znosza) i rzeczywiście od początku taka sama - ma zasady i sie ich trzyma, a odejście od nich (sytuacja z Dexterem) przecierpiała konkretnie ;) Jest to postac o 'konsekwentnej' osobowości i czynach.

ocenił(a) serial na 7
Melody86

tak, to ja. Lubię ją, ma zasady, ideały i cierpi kiedy musi od nich odejść.

ocenił(a) serial na 9
wassp

Debra jest zajebista.

ocenił(a) serial na 8
Kassandra85

Debra jest spoko, ale nie mogę znieść jej mimiki twarzy. Dex z tą Hannah zaczyna mnie już wku&^%ać.

ocenił(a) serial na 6
wassp

Uważam podobnie. Nigdy jakoś specjalnie nie lubiłam Debry, ale zawsze uważałam, że to bardzo ważna postać w serialu i większość jej wątków była bardzo dobra. Dexter był moim ulubieńcem, ale z odcinka na odcinek tracę sympatię do niego. Mam nadzieję, że Debra w końcu nie wytrzyma i wyda brata. Tylko taki finał mnie zadowoli i uratuje w moich oczach ten sezon.

Jeżeli Dexter ucieknie gdzieś z Hanną, to Niewolnica Izaura będzie lepszym serialem :P