Na ogół nie oglądam seriali, bo niezwykle irytują mnie ciągnięte w nieskończoność wątki (oraz często marna jakość samej fabuły). Na ten serial jednak, zachęcona artykułem w miesięczniku "Film" oraz pozytywnymi opiniami internautów, "skusiłam się". No i cóż - od dawna nic mnie tak nie przykleiło do ekranu! Ten serial to czyta perfekcja. Fascynująca historia, fascynujący bohaterowie kreowani przez naprawdę przekonujących aktorów, do tego całość okraszona bardzo interesującą muzyką. Nie żałuję ani sekundy spędzonej na oglądaniu "Dextera". Czekam z niecierpliwością na 2-gi sezon...
...no i na polskie wydanie DVD! Byłoby cudownie, ale to na razie pozostaje w sferze marzeń. A póki co czas na lekturę obydwu książek Jeff'a Lindsay'a, które szczęśliwie od paru dni leżą na mojej półce. :)
Pozdrawiam wszystkich fanów serialu "Dexter"!!!
Witamy w klubie zachwyconych:)
Moja przygoda z tym serialem potoczyła się podobnie do Twojej.
Co do drugiego sezonu to pojawiły się podobno dwa odcinki drugiego sezonu. Jeśli tak, to dziś wieczór zajęty:P
Pozdrawiam!
Hej! :) To naprawdę spore szczęście, że udało nam się natrafić na "Dextera". Jak znam życie, marne są szanse na to, że go wyemitują w polskiej tv.
Właśnie słyszałam o tych dwóch odcinkach i nie mogę się doczekać kiedy pojawią się wśród użytkowników BearShare, bo to jedyny program, z którego mogę korzystać - niestety moje łącze uniemożliwia mi ściąganie torrentów, a nawet użytkowanie dc++ (rapidshare też mi nigdy nie działa). :( Muszę poczekać...