Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207192
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

jestem fanem dextera i uważam że to genialny serial, lepszy nawet od ROME, ale zabieram sie właśnie do oglądania trzeciego sezonu. Powiedzcie czy trzeci naprawde jest taki kiepski?? czy tylko w porównaniu do dwóch poprzednich?? No w sumie może lepiej zacząc go oglądac mając niskie wymagania i pozytywnie sie rozczarowac :P

al_joker89

no jak tutaj podkreślano nieraz po prostu dexter zrobił się teraz bardziej obyczajowy, jak dla mnie 3 sezon mimo lekkiego spadku formy (ost odc jeszcze nie oglądałem, więc nie wiem jak się zakończyło) warto obejrzeć, bo dexter to ciągle świetny serial i nie razi mocniej po oczach z sezonu na sezon aż tak bardzo jak niektóre seriale typu prison break czy heores - podsumowując spadek formy jest, ale to ciągle kawałek porządnego serialu

ocenił(a) serial na 10
al_joker89

jeśli jesteś fanem Dextera to z pewnoscia nie zawiedziesz sie na w 3 sezonie,jeśli natomiast jestes fanem serialu ztytułowanego Dexter to sam niewiem <rozkładam ręce> ;)

ocenił(a) serial na 10
klonc

zacząłem oglądac, obejrzałem 2 odcinki i naprawde serial trzyma poziom dwóch poprzednich, już nie moge sie doczekac następnych odcinków i oczywiście sezonów:D i naprawde nie rozumien niektórych narzekających, że 3 sezon jest słaby. Przecież po idealnej jedynce i minimalnie mniej idealnej dwójce, naprawde trudno zrobic by było coś lepszego ;)

ocenił(a) serial na 8
al_joker89

I jaki ten trzeci sezon?Trzyma poziom dwóch poprzednich?

ocenił(a) serial na 7
aronn

Powiem tak... Może trzeci sezon jest trochę gorszy od poprzednich, ale mnie nadal się podobał.
Jest w porząsiu - warto obejrzeć.