Bardzo mi sie podoba ten serial, prawie jak prison break!! może mi ktoś powiedziec kiedy wejdzie 3 sezon??
Z tym "...prawie jak prison break!!" to grubo przegiołeś, bo Dexter jest dożo lepszym serialem pod każdym względem... PB z sezonu na sezon na tendencje spadkową czego jak narazie w dexterze nie widać(i żeby tak pozostało) a co więcej 2 sezon jest uwarzany przez wiele osób (również na tym forum) za lepszy.
Może masz racje, ale mimo wszystko PB przyciągnął wiekszą ilość widzów, a Dexter jest na razie mało znany.
Bo Prison Break, to gówno wyprodukowane przez masy, dla mas.
Kampanie reklamowe robią swoje.
A z Dexterem jest jak z Six Feet Under, z resztą za wszystkim stoi M. Cuesta. Świetne seriale, które uzyskały swój status ze względu na poziom.
Co ty opowiadzasz za głupoty nie ogladałem jeszcze dextera ale mam zamiar w swieta siasc i obejrzeć.Ale żeby go porównywać do prisona... Na dzień dzisiejszy jest tylko prison a potem długo długo nic...no może bedzie dexter zobaczymy ale nie wierze ze przebije prisona.Wogóle nie sadzą ze doczekam takiego serialu jak PB...
Prison Break pierwszy sezon jest lepszy od Dextera (sezonu pierwszego i sezonu drugiego).Natomiast Dexter sezon pierwszy i sezon drugi jest lepszy od sezonów drugiego i trzeciego prison break'a.
mi samo porównywanie PB do Dextera wydaje się smieszne. ale kazdy ma prawo do swojego zdania. mimo wszystko współczuję temu, który "Wogóle nie sądzi ze doczeka takiego serialu jak PB..."
proste, PB byl kierowany do grupy ludzi w przedziale 16-20 lat (patrz szalone 16stki z gimnazjum i zbuntowane licealistki tip) wiec dla tego taka popularnosc i promocja, natomias Dexter to calkiem inna galaktyka z ktora nie moze sie rownac zaden (przynajmiej mi znany) serial i smieszne jest robic takie porownania ;)
PS
jak juz poronujemy to PB to "MARS" a Dexter to "W CEPHEI" zobaczcie porownanie ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=Tfs1t-2rrOM
Pozdr!