MYŚLICIE ŻE TO ostatni sezon, nie ma juz szansy na kontynuacje? na wszystkich stronach pisza ze
8 to koniec, tylko na jednej znalazłem cos innego http://screenrant.com/dexter-season-7-8-9-
showtime-producers/
jak myślicie?
jeden lubi jabłka drugi pomarańcze. Dla mnie pomimo kilku naprawdę bezsensownych scen i wątków ten sezon był świetny. 9/10. Może cały sezon to przesada ale kilka minut ma wyjaśnienie tego co stało się z resztą bohaterów, jak radzi sobie Hannah i Harrison, ekipa miami metro oraz Dexter....
btw. zauważyliście, że Dexter do samego końca ma nadzieję, że Debra 'ożyje'? Powiedział, że nie wierzy w cuda ale przy odłączaniu jej od aparatury było widać, że do końca ma nadzieję, że zacznie oddychać czy poprawią się wskazania monitorów. Tak samo na łodzi. Kiedy się zatrzymuje i odkrywa ciało w jego oczach widać ten żal, zapytanie dlaczego Ty? Oddychaj. Smutne ale takie miało być przesłanie
po odłączeniu jej od aparatury ma nadzieję że poprawią się wskazania monitorów F*CK LOGIC !
no k***a ja nie przeżyje jak to będzie koniec. Ale serio to jest bez sensu, Ci który oglądają Dexter od poczatku, są z nim od ponad 8 lat. Skończyć całą serię tak tragicznie, Dexter juz prawie odzyskał swoje człowieczeństo (co moim danie nie był najlepszy wątek) i wszystko się wali. Fajny wątek moim zdaniem ze śmiercią Deb, ale z tym drwalem i jego odjezdem. Zostawił Harrisona bez matki ani ojca. Dla mnie bez do dupy :C
Wyluzuj to tylko serial. Naprawdę chciałbyś, żeby każdy serial kończył się cukierkowo, główny bohater wygrywa i żyje długo i szczęśliwie? Nie sądzisz, że wtedy seriale byłyby przewidywalne? :)
moim zdaniem cukierkowością jest to że seryjny morderca kończy w ten sposób- bez szansy na happy end.