PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203148
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

obejrzałem już dużo seriali teraz czas na dextera mój brejdak to oglądał i mówił ze spox pozdro dla fanów dexter

ocenił(a) serial na 7
barteks93r

Najlepszy :) Uprzedzam choćby co ,że po 6 odcinku się rozkręca, dotrwasz do 6 to pierwszą i drugą serie wsyśniesz w 3 dni :P

pozdro

ocenił(a) serial na 7
barteks93r

Nie, on nie jest dobry. Jest najlepszy z najlepszych, genialny, rewelacyjny. I co mi się bardzo podoba, do obejrzenia kolejnych odcinków nie motywuje cię zawieszenie akcji w jej połowie jak np. w Prison Break albo Lost tylko poziom serialu. W Dexterze każdy odcinek ma swój początek i koniec, każda seria również. Nie żeruje tak na widzu jak wymienione przeze mnie produkcje.

ocenił(a) serial na 10
Jabolll

Serial jest dobry jezeli masz silne nerwy, pobranie jednego odcinka zajmuje 100 lat( nie chodzi mi ze sie dlugo pobiera, tylko ze aby znalezc ENGLISH VERSION trzeba szukac 100 lat i posciagac milion odcinkow aby sie dowiedziec....ehh)

ocenił(a) serial na 7
Bobey

tobie zajmuje to sto lat. nie zniechecaj innych. juz tłumaczyłem w innym temacie jak sie sciaga zweryfikowane epizody

ocenił(a) serial na 8
FisherN

wlasnie, czlowieku swoje umiejetnosci i wiedze na temat sciagania zachowaj dla siebie

ocenił(a) serial na 10
Ryunosuke

tak sie sklada ze sciagam od bardzo dawna, i dziwnym trafem tylko z dexterem mam problemy.

a swoje zrodla sobie wsadz.

Bobey

To ciekawe, bo ja każdy odcinek ściągnąłem w pół godziny i zawsze po angielsku. Jak ktoś jest przygłupi i nie potrafi sobie pliku sprawdzić, to nie znaczy, że wszyscy mają podobny problem...

ocenił(a) serial na 10
Albertino

ciekawe z jakiego zrodla.

mi prison break sie sciaga tez w 15-30 minut (jeden odcinek), dexter troszeczke dluzej...

ocenił(a) serial na 7
Bobey

ale co ty chcesz nam udowodnic?:) mam jednak propozycje. zostan przy prison break i zostaw dextera w spokoju. jak nie mozesz poradzic sobie ze sciaganiem, to gwarantuje ze nie poradzisz sobie ze zrozumieniem serialu. pozdrawiam

ps. ty sobie mozesz wsadzic cos innego.

ocenił(a) serial na 10
FisherN

czlowieku ja moge sobie radzic, obejrzalem juz 8 odcinkow tylko ze kilka razy zdarzylo mi sie sciagnac wersje po hiszpansku, co mnie troche zdenerwowalo bo nigdzie nie pisalo ze to akurat jest po hiszpansku.

dexter jest bardzo dobry, szczegolnie po 6 odcinku ("who the fuck are you?")

ocenił(a) serial na 5
Bobey

to trzeba sciagac z zamknietych trackerow, max transfer i zawsze sie wie co sie sciaga

ocenił(a) serial na 10
danteusz

co to znaczy ZAMKNIETE trackery?

ocenił(a) serial na 5
Bobey

Strony torrent na ktore trzeba miec zaproszenie lub trafic na otwarta rejestracje np
http://www.torrentbytes.net/signup.php
http://bitsoup.org/signup.php
http://www.ilovetorrents.com/signup.php

danteusz

A newtorrents.info albo torrentz.com nie łaska?

barteks93r

ja wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek, było takie sobie, ale jak mówicie że sie rozkręca po 6 to będe oglądał

ocenił(a) serial na 7
przemo240zp

Nie zawiedziesz się :)

Kwic

Ja skończylem Dextera dziś z rana:). Dobrze, że czwartki wolne od uczelni to można sobie coś obejrzeć:). Serial jest naprawde bardzo, bardzo dobry. Co prawda już raz podchodziłem do niego okolo rok temu i obejrzałem 3 odcinki i wymiękłem bo nie ma co ukrywać po pełnym akcji co by niemówić, acz kolwiek niwco głupkowatym prisonie, Dexter troche mnie wynudził:/. Ale stwierdziłem 3 dni temu, że dam mu jeszcze jedną szansę:D. I to było rewelacyjne posunięcie bo serial jest absolutnie jednym z najlepszych jakie oglądałem. I faktycznie trzeba przebrnąć kilka pierwszych odcinków. Może nie aż 6 ale właśnie z 3 żeby zobaczyć jak można się zassać:D. Mnie obejrzenie zajęło 3 dni. A jeszcze studia a i tak ciężko było przerwać oglądanie;). Dobrze, że kumpel ma całą drugą serię bo dziś na pewno obejrzę choć jeden odcinek z 2 sezonu:). PZDR.

ocenił(a) serial na 10
morrison_1986

Tak, dexter sie rozkreca po 6 odcinku 1 sezonu, ja juz jestem na 3 odcinku 2 sezonu.SERIAL JEST SWIETNY (ale badzmy szczerzy, pelen akcji prison break jest lepszy).

ocenił(a) serial na 8
Bobey

no jak sie patrzy na akcje to może gliniarz i prokurator lepszy?
prison break nie ma startu do dextera pod względem opowiedzianej historii,muzyki, głównego bohatera. ponadto nie chodzi tylko o zabijanie, serial ciągle się zmaga z moralnością w tych sprawach. jest inteligentniejszy.
prison break to dobra produkcja dla niewymagającego od filmu głębszych doznań widza.

barteks93r

Kolega mi sporo o tym opowiadał i zachęcał, az wreszcie znalazłam chwilę... i obejrzałam 4 odcinki na raz:) niesamowicie wciąga, mam już 2 sezony i zaraz do tego zasiadam. Polecam wszystkim miłośnikom czarnego humoru i inteligentnych dialogów. PS. Prison Break wymięka;P

comawhite1

Ja mam 4 odzinki 1 sezonu ale dalej nie będe oglądał ponieważ mam słabego neta i strasznie długo mi sie odcinki ściągają, a żaden mój kupel tego nie ma.
Jest ktoś z Ostrołęki, i by mi przegrał?? :D

przemo240zp

No ja wczoraj obejrzalem 2 sezon:). I szczerze powiedziawszy jak dla mnie jest lepszy od pierwszego, który jednym słowem mówiąć był genialny:D. Wiec jak nazwać ten drugi sezon;)? Wciąga jak cholera:). PZDR.

ocenił(a) serial na 10
morrison_1986

Drugi sezon lepszy, wciaga jak cholera, szkoda mi Doakesa, naprawde mi go bylo szkoda w tej klatce. (oczywiscie odrozniam film od rzeczywistosci, no ale i tak mi go szkoda.)

ocenił(a) serial na 10
Bobey

miejmy nadzieje ze trzeci bedzie jeszcze lepszy :>

barteks93r

dobra załawiłem sobie pare odcinków, dzisiaj musze obejżeć dwa ostatnie 1 seri, a jutro 2 odc 2 seri