PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203132
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

przynajmniej dla mnie, mimo , że w PB wkrecilem sie niesamowicie ogladając nawet po 7-8 odcinków dziennie to Dexter ma cos w sobie takiego czego nie umiem opisać a co jest dla mnie tym dzieki czemu moge wlasnie powiedziec że to "On" jest dla mnie najlepszym serialem jaki do tej pory mogłem obejrzeć. POLECAM wszystkim, no może prawie wszystkim ;) serial może niskobudżetowy ale tylko jego plus i to możliwe ze najwiekszy. mam nadzieje ze doceni Go wieksza ilosc ludzi. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Smokey

a no i zapomniałem dodać, że w serialu jest świetna muzyka. Bardzo dobrze pod pasowana, spokojna a jednak idealnie pasuję do tematyki serialu ;)

ocenił(a) serial na 10
Smokey

A mi, przy calej sympatii dla serialu, nie pasuje jedna rzecz...w jednym z odcinków 1 serii była wzmianka o tym, że pierwszą ofiarą Dextera była pielegniarka, która podtruwała jego ojca i na skutek tego zmarł( przed smiercią dowiedział się, że Dexter zabił tę kobietę)...w 2 serii okazuje się, że Dexter 3 dni przed smiercią ojca zabija jakiegoś tam alfonsa i niby przez to umiera Hary...dla mnie to trochę nielogiczne, albo moze jakieś błąd w scenariuszu, no ale już się nie czepiam, Dexter i tak jest najlepszym, po SFU, serialem jaki oglądałam:)

ocenił(a) serial na 8
glorybox1

po zabiciu pielęgniarki ojciec Dexa żył jeszcze około roku,
więc nie umarł na skutek jakiegoś podtruwania, wszystko się zgadza
oglądaj serial uważniej
pzdr

ocenił(a) serial na 10
nawka

Obejrzałam ten odcinek jeszcze raz i rzeczywiście jest tak, jak mówisz, mój błąd,ale po prostu 1 serię oglądałam dawno temu i tak mi sie jakoś żle skojarzyło:)

ocenił(a) serial na 10
glorybox1

właśnie właśnie, a jaki to serial ten SFU bo nie za bardzo czaje skrót?

ocenił(a) serial na 10
Smokey

aa pewnie chodzi o Sześć stóp pod ziemią? no jeszcze nie widziałem ale może będę kiedyś miał okazje :) jak dla mnie na razie Dexter prowadzi z PB, Lostami, Heroesami itp.

ocenił(a) serial na 10
Smokey

Zgadzam sie z przedmówcą. Dexter jest duzo lepszy od wspomnianych seriali. Powiem wiecej . Bije je na głowę pod kazdym względem. Jak dla mnie najlepszy serial jaki oglądałem. Szkoda tylko ze na 3 serię trzeba tyle czekac...

ocenił(a) serial na 10
wariatadam

Tak własnie, chodziło mi o "Six Feet Under" :-)