przynajmniej dla mnie, mimo , że w PB wkrecilem sie niesamowicie ogladając nawet po 7-8 odcinków dziennie to Dexter ma cos w sobie takiego czego nie umiem opisać a co jest dla mnie tym dzieki czemu moge wlasnie powiedziec że to "On" jest dla mnie najlepszym serialem jaki do tej pory mogłem obejrzeć. POLECAM wszystkim, no może prawie wszystkim ;) serial może niskobudżetowy ale tylko jego plus i to możliwe ze najwiekszy. mam nadzieje ze doceni Go wieksza ilosc ludzi. pozdrawiam
a no i zapomniałem dodać, że w serialu jest świetna muzyka. Bardzo dobrze pod pasowana, spokojna a jednak idealnie pasuję do tematyki serialu ;)
A mi, przy calej sympatii dla serialu, nie pasuje jedna rzecz...w jednym z odcinków 1 serii była wzmianka o tym, że pierwszą ofiarą Dextera była pielegniarka, która podtruwała jego ojca i na skutek tego zmarł( przed smiercią dowiedział się, że Dexter zabił tę kobietę)...w 2 serii okazuje się, że Dexter 3 dni przed smiercią ojca zabija jakiegoś tam alfonsa i niby przez to umiera Hary...dla mnie to trochę nielogiczne, albo moze jakieś błąd w scenariuszu, no ale już się nie czepiam, Dexter i tak jest najlepszym, po SFU, serialem jaki oglądałam:)
po zabiciu pielęgniarki ojciec Dexa żył jeszcze około roku,
więc nie umarł na skutek jakiegoś podtruwania, wszystko się zgadza
oglądaj serial uważniej
pzdr
Obejrzałam ten odcinek jeszcze raz i rzeczywiście jest tak, jak mówisz, mój błąd,ale po prostu 1 serię oglądałam dawno temu i tak mi sie jakoś żle skojarzyło:)
aa pewnie chodzi o Sześć stóp pod ziemią? no jeszcze nie widziałem ale może będę kiedyś miał okazje :) jak dla mnie na razie Dexter prowadzi z PB, Lostami, Heroesami itp.
Zgadzam sie z przedmówcą. Dexter jest duzo lepszy od wspomnianych seriali. Powiem wiecej . Bije je na głowę pod kazdym względem. Jak dla mnie najlepszy serial jaki oglądałem. Szkoda tylko ze na 3 serię trzeba tyle czekac...