dzięki uprzejmości kolegi lap-a, który pierwszy poinformował mnie o tym fakcie, mam zaszczyt założyć ten jakże fascynujący temat:).
co według was powinno się znaleźć w grze?
na ile powinna być ona wierna wydarzeniom przedstawionym w serialu?
jakie macie pomysły dotyczące rozgrywki?
czy to dobry czy może zły pomysł, że w ogóle taki projekt powstaje?
zapraszam do dyskusji wszystkich miłośników serialu oraz fanów elektronicznej rozrywki.
Ale temat założyłeś;/ Co to kogo obchodzi co Ty byś chciał a co by chciała Ania no prosze;/ o grze wiadomo tyle, że będzie to bardziej skradanka Twórcy mówią o czymś na podobieństwo Hitmana moim zdaniem powinniśmy wymieniać się jakimiś konkretnymi wiadomościami trailery newsy itp. Dziękuje.
temat ten jest miejscem na fakty oraz spekulacje dotyczące gry. że będzie to skradanka to chyba oczywiste. no, ale przejdźmy od konkretów: producentem będzie firma mark ecko entertainment, twórcy całkiem udanego "marc ecko's getting tag" (nie powiem, fajnie mi się w to grało). developer jeszcze nieznany. platforma - ps3/xbox360. jak narazie to tyle z oficjalnych wiadomości. nie ma za co.
Warto o tym napisać bo to ciekawa sprawa , mnie interesuję a i niech sobie Ania piszę co chcę :), w sumie wszytko wygląda dobrze gra pewni hitem się nie stanie ale chociaż pozabijać będzie można :>, co dodać na pewno coś z Shenmue , by do domu wracał o dobrej godzinie hmm całkiem dobrze może być :)