PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dużo się dzieje czy serial przegadany ?

ocenił(a) serial na 9
humorek22

Serial jest świetny w ogóle nie jest przereklamowany, jeden z najlepszych w ostatnich latach, jedyny problem to skoki sezonów raz jest świetnie raz troszkę słabiej - ale ogólnie rewelacyjny. Michael C. Hall jako Dex - mistrzostwo świata. Warto zainwestować czas. Jak Ci się spodoba od pierwszego sezonu to oglądniesz wszystkie...... Ja już liczę dni do premiery finałowego 8 sezonu....

humorek22

Pamiętam pierwzy ściągnięty odcinek... Zupełnie inna bajka, niż wszystko dotąd, dziwny, ale wciąga i ciągle coś się dzieje... Efekt finalny był taki że do 3 - 4 rano "Deter" a potem oczy na zapałki i do roboty na 8.00 czy 9.00...

ocenił(a) serial na 10
humorek22

Ani trochę nie żałuję czasu spędzonego przy Dexterze. Serial według mnie jest genialny. Jak ktoś wyżej już powiedział, też odliczam dni do premiery 8. sezonu i codziennie sprawdzam, czy pojawiły się jakieś nowe informacje/spoilery. Chyba mam obsesje... ;D

ocenił(a) serial na 10
humorek22

Spróbuj, naprawdę warto, powinieneś przepaść po pierwszym odcinku - jak pewnie większość z nas.
Dzieje się dużo, jeśli oczekujesz zaskoczenia pod względem zagadek kryminalnych, emocjonującej akcji, odrobiny humoru i fascynującego pod względem psychologicznym bohatera, 'Dexter' Cię nie zawiedzie. Wiadomo, nie każdy odcinek - ba, nie każdy sezon - to majstersztyk, ale tak jak koleżanki i koledzy wyżej, nie żałuję ani chwili spędzonej przy 'Dexterze'. Naprawdę satysfakcjonujący serial ze świetnym głównym bohaterem.
'

ocenił(a) serial na 10
humorek22

Btw. jak się szybko uwiniesz, to może jeszcze na premierę 8 sezonu zdążysz :D

ocenił(a) serial na 10
humorek22

Radzę nie zrażać się tymi gorszymi sezonami (np. 3 sezon, według mnie) bo ostatnia scena 7 sezonu jest warta tych wszystkich godzin spędzonych na oglądaniu Dextera! :)