Serial jest świetny w ogóle nie jest przereklamowany, jeden z najlepszych w ostatnich latach, jedyny problem to skoki sezonów raz jest świetnie raz troszkę słabiej - ale ogólnie rewelacyjny. Michael C. Hall jako Dex - mistrzostwo świata. Warto zainwestować czas. Jak Ci się spodoba od pierwszego sezonu to oglądniesz wszystkie...... Ja już liczę dni do premiery finałowego 8 sezonu....
Pamiętam pierwzy ściągnięty odcinek... Zupełnie inna bajka, niż wszystko dotąd, dziwny, ale wciąga i ciągle coś się dzieje... Efekt finalny był taki że do 3 - 4 rano "Deter" a potem oczy na zapałki i do roboty na 8.00 czy 9.00...
Ani trochę nie żałuję czasu spędzonego przy Dexterze. Serial według mnie jest genialny. Jak ktoś wyżej już powiedział, też odliczam dni do premiery 8. sezonu i codziennie sprawdzam, czy pojawiły się jakieś nowe informacje/spoilery. Chyba mam obsesje... ;D
Spróbuj, naprawdę warto, powinieneś przepaść po pierwszym odcinku - jak pewnie większość z nas.
Dzieje się dużo, jeśli oczekujesz zaskoczenia pod względem zagadek kryminalnych, emocjonującej akcji, odrobiny humoru i fascynującego pod względem psychologicznym bohatera, 'Dexter' Cię nie zawiedzie. Wiadomo, nie każdy odcinek - ba, nie każdy sezon - to majstersztyk, ale tak jak koleżanki i koledzy wyżej, nie żałuję ani chwili spędzonej przy 'Dexterze'. Naprawdę satysfakcjonujący serial ze świetnym głównym bohaterem.
'
Btw. jak się szybko uwiniesz, to może jeszcze na premierę 8 sezonu zdążysz :D