PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203186
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Niech ktoś opowie końcówkę odcinka.Co się działo po ost. reklamie.
Z góry dziękuję

ocenił(a) serial na 9
paula_23

hmmm napisz do mnie na pm postaram się pomóc nie bardzo wiem o co chodziło bo akurat takiej pamięci dobrej nie mam :)
Pozdrawiam.

paula_23

Nie wiem, gdzie były reklamy, bo ja nie oglądam z tvn, więc masz cały;)

UWAGA!!! TU JEST SPOJLER! NIE CHCĘ NIKOMU PSUĆ ZABAWY, WIĘC OSTRZEGAM.

4-ty odcinek 1-szej serii:
Na plaży policja odnajduję odciętą dłoń i zdjęcie. Dexter przypomina sobie epizod z dzieciństwa rozgrywający się w tym miejscu. LaGuerta dowiaduje się, że popełniła błąd - ręka należy do Tucciego, którego za sprawą Marii poszukiwała policja jako podejrzanego. Doakes zauważa, że mafiozi obserwują go. LaGuerta przeprasza matkę Tucciego. Rita jest nękana przez ujadającego psa sąsiadki. Śledczy odnajdują kolejna część ciała - stopę, wraz z piłką nożną. Dexter przypomina sobie jak grał w tym miejscu. Deb dostaje od przełożonej zadanie przeglądania taśm z kamer na plaży. Dexter, analizując odnalezione kończyny odkrywa, że Tucci żyje. Śledczy, dzięki Dexterowi, odkrywają jakie miejsca wybiera zabójca z chłodni. LaGuerta ponownie widzi się z matką Tony'ego. Trzecia część ciała Tucci'ego zostaje odnaleziona w kolejnym miejscu z dzieciństwa Dextera. Rita porywa psa sąsiadki i oddaje w ręce "życzliwych ludzi". Wieczorem przychodzi do Dextera w kostiumie Lary Croft i robi mu felatio. Angel w rocznice ślubu odwiedza żonę. Niestety ona nie pogodziła się jeszcze ze zdradą męża. Dexter przypomina sobie dano nieczynny szpital, o którym opowiadał mu Harry. Pod domem mafiozi porywają Doakes'a. Zabicie go udaremniają im koledzy Doakes'a - okazał się być ich "przynętą". Dexter udaje się do szpitala. Odnajduje Tucciego. Mimo sposobności nie zabija ochroniarza. Debra dostaje anonimowy cynk o położeniu Tucciego.