PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

a raczej z osobami tu piszącymi. wytworzyli sobie obraz mordercy na obrazie Dextera, ale jak obejrzy kilku filmy dokumentalne na ich temat, bardziej zrozumieją podstawy psychologiczne i docenią ten, żę sezon. Fajnie się wczesnije oglądało to, ale teraz bardziej - ta przemiana co jest od 10 odcinka - jest zbliżona do seryjnego mordercy.
Myslę, że jak Hannah go zwiedzie mimo otwarcia się, będzie już tylko gorzej... zatem 8 myślę, że będzie opowiadał o tym jak to Dexter wybiłą namiętnie - bez kodeksu każdego i tak trafi do więzienia.. ale... może te 2 ostatnie odc jakoś nas naprowadzą.. we will see

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
vasil_zajcev

Serial jest naiwny do bólu. Wiem, bo jestem seryjnym mordercom i inaczej to wyglonda.

ocenił(a) serial na 8

Panie mordercom wiem ze serial jest trochę naiwny i rzeczywiście to inaczej wyglonda ale naucz sie troszkę pisowni zupełnie jakbym grał w Metina czy inne gry online, zwłaszcza wyglonda kuje w oczy

ocenił(a) serial na 10

"Co? Seryjny morderca? Ty pisać nie umiesz debilu, a ty mi próbujesz wmówić, że ludzi zabijasz, bitch please." Na takie reakcje pewnie liczysz, nie? Niezły kamuflaż, trzeba przyznać :P.

ocenił(a) serial na 10
vasil_zajcev

dziwny jesteś

linkin14

gdyz/ poniewaz/ bo?

ocenił(a) serial na 10
vasil_zajcev

nie brałeś pod uwagę,że ktoś oglądający Dextera może interesować się tą tematyką i ogląda filmy dokumentalne,czyta książki itp,a Dexter dla niego jest po prostu zaje**** serialem?

linkin14

zachęcam tylko by ktoś zapoznał się z tematem, by zrozumieć lepiej co nie co w tej tematyce, a nie tylko bezmyślnie komentować - bo tak mi wygodnie.

ocenił(a) serial na 10
vasil_zajcev

rozumiem tylko ja też mam rację no ale bez dyskusji :)

vasil_zajcev

Dla mnie ta cała przemiana jest zdecydowanie na minus. Czytając książki o Dexie i oglądając pierwsze sezony Dex jak dla mnie był 100% socjopatą.
Przykład Dex ożenił się z Ritą żeby zachować pozory normalności.
A tu nagle jeb Dex się zakochał o_0 no nie wiem trochę ta przemiana mi tu nie pasuje.

ocenił(a) serial na 8
rysiu22

Dex POZNAŁ Ritę, by zachować pozory normalności. Oświadczył się jej z bardziej emocjonalnych powodów.

ocenił(a) serial na 10
vasil_zajcev

Dla mnie Dexter nie jest seryjnym mordercą tylko niewidzialną ręką sprawiedliwości, idealną maszyną do zabijania, pozbawioną uczuć i emocji, nacechowaną okrucieństwem i żądzą mordu. Gdyby każdego zabójce i jego instynkty udało się pokierować, tak jak zrobił to Harry, po świecie nie chodziła by Waśniewska, Plichta i inne ścierwa. Reasumując, Dexter to prawdziwy realistyczny superbohater, bo to co robi z ludźmi (złymi) czyni z przyjemności i zboczenia, nikt o zdrowych zmysłach nie przywdział by trykociku i nie ścigał kryminalistów, w poczuciu jakiejś wielkiej misji czy odpowiedzialności. Tylko Rzeźnik z Zatoki jest godzien nosić miano herosa.

ocenił(a) serial na 9
killer83_2

Gdyby był ręką sprawiedliwości to nie zabijał by niewinnych.

Czarles_30

zobaczymy co bedzie w niedziele, jak to rozwiąża.

ocenił(a) serial na 7
killer83_2

Bzdura. To wcale nie jest powód, dlaczego Dexter ma rzesze fanów; ale rozumiem, ludzie lubią się usprawiedliwiać.