specjalista od podpaleń będzie seryjnym mordercą który będzie miał łódź i Dex go ubije i jednocześnie oddali od siebie podejrzenia LaGuerty
heh jak tak będzie to poczuje sie najzaebystrzym detektywem pod słońcem
wiem wiem pewnie to megalomania ale nie odbierajcie mi jak coś chwili chwały ;)
myslę że takimi bystrzakami okazało się setki dexterowców tuz po tym jak sie podpalacz pojawił w serialu :) ale nie odbieram ci chwały. Bedzie się musiał ją chyba nieco podzielić ;)
Bay harbor butcher nagle zmienia sie w podpalacza?:P Dex ubije gościa - tu sie zgadzam. Ale zrobi to będąc śledzonym przez LaGuerte i wszystko sie posypie a cliffhanger pod koniec sezonu będzie jeszcze lepszy niż w poprzednim:P
Taka moja piękna wizja :D
Doakes bedzie nadal Bay Harbor Butcher, ale LaGuerta polaczy jego smierc, i smierc Travis z podpalaczem. Pomysli ze to on zostal zastepca BHB. A pod koniec ostatniego odcinka, Dexter zobaczy jak Debra zabija Hanne...
Fantastyczne zakończenie, szkoda, ze niemożliwe. -_- Ale ten scenariusz odpowiada mi chyba najbardziej. :D
Niemożliwe i niefajne. Dexter nie zabija ot tak sobie każdej osoby, która mu stanie na dordze. Zabija tylko złe osoby.
"Zabija tylko złe osoby." Pedofil który gapił się na Astor w 3 sezonie, Fotograf który okazał się niewinny, bo zabijał jego asystent, wieśniak którego zaciukał w toalecie raczej nie pasuje do zabijania tylko morderców.
Wyjątki potwierdzają regułę. LaGuerta nie dość, że jest dobrą osobą, to jeszcze z nim pracuje, lubią się i tak dalej. Zresztą nie wiem czemu chcecie ją zabić, ja myślę, że lepiej by było, gdyby zginął Batista. Nic nigdy nie wnosił do serialu.
Teraz sobie myślę, że zamiast zabijać LaGurte, prędzej by próbował uciec za granice.
Bardzo dobra jest, zwłaszcza jak wkopała Matthewsa a o złamanym sercu Batisty nie wspomnę.
Jakby Dexter miał kogoś wrobić to zostawiliby przy życiu Louisa - idealnie pasował do profilu naśladowcy. Nie wyskoczyliby nagle z podpalaczem znikąd. Przymierze z Izaakiem i przebaczenie mu pokazuje, że twórcy nie chcą podążać starymi schematami. LaGuerta znajdzie dowody na Dextera i jak ktoś to gdzie indziej napisał - prawdopodobnie będzie do powiązane z chatką, w której został wysadzony Doakes. W końcu należała ona do zabójcy matki Dextera. SPOILER A na dodatek w 11 odcinku ma pojawić się kolejny zabójca matki Dextera - ten, który siedział w więzieniu. SPOILER
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
możesz mi powiedziec skąd bierzesz te wg mnie wymyślone z głowy spoilerki?
link.
Opis odcinka 11 z internetu, także zdjęcia promocyjne tego epizodu pokazują nam, że będziemy mieli klasyczne, rytualne zabójstwo z folią i piłą mechaniczną. ;) Wydaję mi się, że LaGuerta po prostu dokopie się do przeszłości Dextera i wówczas przykuje to jej uwagę.
forii w sieci zawsze pojawiają się promocyjne fotki z nowych odcinków Dextera, zwykle w przedziale czasowym 1-3 tygodni przed premierą odcinka, do tego przedostatniego w tym sezonie czyli numeru 11 opublikowane zostało 16-17 zdjęć, przyglądając się im plus czytając zapowiedzi o których wspomina Kukowsky jest w stanie to i owo przewidzieć.
Wystarczy tylko pogrzebać w sieci, szczególnie u hamerykanów;)