PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

specjalista od podpaleń będzie seryjnym mordercą który będzie miał łódź i Dex go ubije i jednocześnie oddali od siebie podejrzenia LaGuerty
heh jak tak będzie to poczuje sie najzaebystrzym detektywem pod słońcem
wiem wiem pewnie to megalomania ale nie odbierajcie mi jak coś chwili chwały ;)

ocenił(a) serial na 9
talesso

myslę że takimi bystrzakami okazało się setki dexterowców tuz po tym jak sie podpalacz pojawił w serialu :) ale nie odbieram ci chwały. Bedzie się musiał ją chyba nieco podzielić ;)

ocenił(a) serial na 7
talesso

Bay harbor butcher nagle zmienia sie w podpalacza?:P Dex ubije gościa - tu sie zgadzam. Ale zrobi to będąc śledzonym przez LaGuerte i wszystko sie posypie a cliffhanger pod koniec sezonu będzie jeszcze lepszy niż w poprzednim:P
Taka moja piękna wizja :D

ocenił(a) serial na 10
Adp_

Doakes bedzie nadal Bay Harbor Butcher, ale LaGuerta polaczy jego smierc, i smierc Travis z podpalaczem. Pomysli ze to on zostal zastepca BHB. A pod koniec ostatniego odcinka, Dexter zobaczy jak Debra zabija Hanne...

ocenił(a) serial na 8
Skowroik

LOL pomysłowe.

ocenił(a) serial na 8
talesso

Dexter zabija La Guerte i Mattewsa i ucieka z Hanna do Argentyny :)

Robert831231

to by mi się podobało, lecz niestety mało prawdopodobne :(

ocenił(a) serial na 8
gumisiowa13

Zadowolę się samym zabiciem LaGuerty :)

Robert831231

też racja :D

ocenił(a) serial na 8
gumisiowa13

Do dziś żałuje tego że Ramonowi się nie udało.

Robert831231

Fantastyczne zakończenie, szkoda, ze niemożliwe. -_- Ale ten scenariusz odpowiada mi chyba najbardziej. :D

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

Niemożliwe i niefajne. Dexter nie zabija ot tak sobie każdej osoby, która mu stanie na dordze. Zabija tylko złe osoby.

ocenił(a) serial na 8
Dexterka_Morgan

"Zabija tylko złe osoby." Pedofil który gapił się na Astor w 3 sezonie, Fotograf który okazał się niewinny, bo zabijał jego asystent, wieśniak którego zaciukał w toalecie raczej nie pasuje do zabijania tylko morderców.

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

Wyjątki potwierdzają regułę. LaGuerta nie dość, że jest dobrą osobą, to jeszcze z nim pracuje, lubią się i tak dalej. Zresztą nie wiem czemu chcecie ją zabić, ja myślę, że lepiej by było, gdyby zginął Batista. Nic nigdy nie wnosił do serialu.

ocenił(a) serial na 9
Dexterka_Morgan

Teraz sobie myślę, że zamiast zabijać LaGurte, prędzej by próbował uciec za granice.

ocenił(a) serial na 8
Dexterka_Morgan

Bardzo dobra jest, zwłaszcza jak wkopała Matthewsa a o złamanym sercu Batisty nie wspomnę.

ocenił(a) serial na 9
talesso

Jakby Dexter miał kogoś wrobić to zostawiliby przy życiu Louisa - idealnie pasował do profilu naśladowcy. Nie wyskoczyliby nagle z podpalaczem znikąd. Przymierze z Izaakiem i przebaczenie mu pokazuje, że twórcy nie chcą podążać starymi schematami. LaGuerta znajdzie dowody na Dextera i jak ktoś to gdzie indziej napisał - prawdopodobnie będzie do powiązane z chatką, w której został wysadzony Doakes. W końcu należała ona do zabójcy matki Dextera. SPOILER A na dodatek w 11 odcinku ma pojawić się kolejny zabójca matki Dextera - ten, który siedział w więzieniu. SPOILER

ocenił(a) serial na 10
Kukowsky

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
możesz mi powiedziec skąd bierzesz te wg mnie wymyślone z głowy spoilerki?
link.

ocenił(a) serial na 9
forii

Opis odcinka 11 z internetu, także zdjęcia promocyjne tego epizodu pokazują nam, że będziemy mieli klasyczne, rytualne zabójstwo z folią i piłą mechaniczną. ;) Wydaję mi się, że LaGuerta po prostu dokopie się do przeszłości Dextera i wówczas przykuje to jej uwagę.

ocenił(a) serial na 10
forii

forii w sieci zawsze pojawiają się promocyjne fotki z nowych odcinków Dextera, zwykle w przedziale czasowym 1-3 tygodni przed premierą odcinka, do tego przedostatniego w tym sezonie czyli numeru 11 opublikowane zostało 16-17 zdjęć, przyglądając się im plus czytając zapowiedzi o których wspomina Kukowsky jest w stanie to i owo przewidzieć.
Wystarczy tylko pogrzebać w sieci, szczególnie u hamerykanów;)

ocenił(a) serial na 10
talesso

niestety nie staniesz się "najzaebystrzym detektywem pod słońcem". przykro mi.